Loading...

500 sushi

Caroline Bennett

  • Bindwijze: Hardcover
  • Taal: nl
  • ISBN: 9789048306947
van authentieke klassieke sushi tot populaire fusionrolletjes
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Hardcover
Oorspronkelijke releasedatum:07 februari 2013
Aantal pagina's:288
Kaarten inbegrepen:Nee
Illustraties:Met illustraties
Betrokkenen
Hoofdauteur:Caroline Bennett
Hoofdauteur:Caroline Bennett
Vertaling
Eerste Vertaler:Anna Penta
Tweede Vertaler:Anna Penta
Overige kenmerken
Editie:1
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:158 mm
Product hoogte:28 mm
Product lengte:158 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:158 mm
Verpakking hoogte:28 mm
Verpakking lengte:158 mm
Verpakkingsgewicht:580 g
Overige kenmerken
Editie:1
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:158 mm
Product hoogte:28 mm
Product lengte:158 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:158 mm
Verpakking hoogte:28 mm
Verpakking lengte:158 mm
Verpakkingsgewicht:580 g

Samenvatting

Van authentieke klassieke sushi tot populaire fusionrolletjes We mogen sushi dan kennen van de menu's in Japanse restaurants, maar heeft u er ooit aan gedacht deze smakelijke hapjes zelf te maken? Met dit boek kan dat nu, want deze uitgebreide verzameling recepten geeft u het vertrouwen verse vis en andere ingrediënten te kopen en ze samen te voegen tot verrukkelijke combinaties. Dit boek vertelt u alles wat u moet weten over het maken van sushi, van toppings en vullingen tot smaakmakers en bijgerechten. In een inleidend hoofdstuk wordt ingegaan op het keukengerei en de meest gebruikte ingrediënten en smaakmakers die u nodig heeft om sushi te maken. Dit boek is een gids voor de vele verschillende soorten sushi en geeft aanwijzigen om ze te maken, van authentieke klassieke sushi tot populaire fusionrolletjes. Caroline Bennett is de oprichtster en managing director van Moshi Moshi Sushi, een zeer succesvolle Engelse sushiketen en de originele kaiten (lopende band)-sushibar van Groot-Brittannië. Caroline streeft bij het maken van sushi naar eenvoud, kwaliteit en artisticiteit, en houdt daarbij al lange tijd in hoge mate rekening met het milieu. Door haar steun aan duurzame en lokale visbronnen won ze in 2005 de prestigieuze Green Apple Award en in 2007 won ze een prijs van de Britse dierenbescherming voor haar betrokkenheid bij het welzijn van dieren. In 2009 werd zij door SeaWeb, de organisatie ter behoud van de oceanen, gehuldigd als internationaal Seafood Champion.