Loading...

Vis

W. Black

  • Bindwijze: Hardcover
  • Taal: nl
  • ISBN: 9789055016174
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Hardcover
Oorspronkelijke releasedatum:05 februari 2005
Aantal pagina's:319
Illustraties:Nee
Betrokkenen
Hoofdauteur:W. Black
Tweede Auteur:S. Grigson
Co Auteur:William Black
Hoofdillustrator:G. Glynn Smith
Tweede Illustrator:A. Koska
Tweede Illustrator:A. Koska
Vertaling
Eerste Vertaler:E. Middelbeek-van de Ven
Overige kenmerken
Product breedte:212 mm
Product hoogte:20 mm
Product lengte:304 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:218 mm
Verpakking hoogte:25 mm
Verpakking lengte:304 mm
Verpakkingsgewicht:1412 g
Overige kenmerken
Product breedte:212 mm
Product hoogte:20 mm
Product lengte:304 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:218 mm
Verpakking hoogte:25 mm
Verpakking lengte:304 mm
Verpakkingsgewicht:1412 g

Samenvatting

RECEPTEN EN TIPS OVER DE SCHATTEN VAN DE ZEE

Vis is een culinaire traktatie, niet alleen in een restaurant, maar ook
thuis. Gebakken, geroosterd, gegrild of gestoomd: met vis kunt u vrijwel alle kanten uit. Vis is niet alleen buitengewoon smakelijk, maar ook gezond. In Japan, waar veel vis wordt gegeten, leven de mensen gemiddeld langer.

Vis! is meer dan alleen een kookboek. Vis! geeft informatie over het kopen van vis. Welke vissoorten zijn bijvoorbeeld seizoensgebonden7. Vis! laat zien waar u op moet letten wanneer u bijvoorbeeld verse kabeljauw koopt. Maar ook schaal- en schelpdieren, zoals mosselen, krab en kreeft, worden besproken. Met Vis! kunt u nu zelf een spannend gerecht met bijvoorbeeld rode snopper of zonnevis maken. Vis! is het complete viskookboek; informatief en smakelijk.

Sophie Grigson verzamelde meer dan 180 recepten, zoals Gegrilleerde rode mul met tomatenvinaigrette, Togliatelle met sardines en olijven, Tonijn tortare, Griet in bier gepocheerd, evenals Tom Yam Goong, de beroemde Thaise pikante garnalensoep.

Vis hoort ook thuis op het menu te staan. Dus mag Vis! op geen enkele kookboekenplank ontbreken.