Loading...

Groot handboek Aziatisch koken

Claudia Bruckmann

  • Bindwijze: Hardcover
  • Taal: nl
  • ISBN: 9789044728545
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Hardcover
Oorspronkelijke releasedatum:01 oktober 2010
Aantal pagina's:416
Kaarten inbegrepen:Nee
Illustraties:Met illustraties
Betrokkenen
Hoofdauteur:Claudia Bruckmann
Tweede Auteur:Cornelia Klaeger
Co Auteur:Cornelia Klaeger
Co Auteur:Cornelia Klaeger
Overige kenmerken
Editie:1
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:169 mm
Product hoogte:34 mm
Product lengte:224 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:169 mm
Verpakking hoogte:34 mm
Verpakking lengte:224 mm
Verpakkingsgewicht:1101 g
Overige kenmerken
Editie:1
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:169 mm
Product hoogte:34 mm
Product lengte:224 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:169 mm
Verpakking hoogte:34 mm
Verpakking lengte:224 mm
Verpakkingsgewicht:1101 g

Samenvatting

Ingrediënten - kooktechnieken - recepten

Kip tandoori, lamscurry, wokgroenten met tofoe, dim-sum, soba met tonijn, zoetzure eend, bami goreng, biryanirijst, Thaise garnalensoep, rundvleesreepjes met chilisaus…

Liefhebbers van de Aziatische keuken met zijn rijkdom aan smaken - van pikant en hartig tot zoetzuur en romig zacht - kunnen hun hart ophalen, want in dit lijvige handboek staan recepten voor snacks, soepen, salades, gerechten met groenten, vis en vlees, en ten slotte heerlijke desserts uit verschillende Oosterse landen.

Vooraan in het boek vindt u een overzicht van ingrediënten die vaak gebruikt worden in China, Japan, Thailand, India en andere Aziatische landen. Ook is er een hoofdstuk gewijd aan keukentechnieken, zoals fond bereiden, roerbakken, sushi maken, loempia's vullen… Tussendoor krijgt u ook extra informatie over de wok, Chinese fondue, chutneys en sambals, marinades en dips.

Kortom, dit boek is een waardevolle schat aan recepten voor iedereen die van de Aziatische keuken houdt!