Loading...

Alles over kaas

Fiona Beckett

  • Bindwijze: Hardcover
  • Taal: nl
  • ISBN: 9789048302239
een cursus om kennis te maken met de wereld van kaas
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Hardcover
Oorspronkelijke releasedatum:02 oktober 2010
Aantal pagina's:160
Kaarten inbegrepen:Nee
Illustraties:Met illustraties
Betrokkenen
Hoofdauteur:Fiona Beckett
Tweede Auteur:Beckett, Fiona
Hoofdillustrator:Richard Jung
Hoofdredacteur:Céline Hughes
Tweede Redacteur:Céline Hughes
Tweede Redacteur:Céline Hughes
Vertaling
Eerste Vertaler:Ellen Hosmar
Originele titel:Fiona Beckett'S Cheese Course
Overige kenmerken
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:226 mm
Product hoogte:20 mm
Product lengte:261 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:226 mm
Verpakking hoogte:20 mm
Verpakking lengte:261 mm
Verpakkingsgewicht:847 g
Overige kenmerken
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:226 mm
Product hoogte:20 mm
Product lengte:261 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:226 mm
Verpakking hoogte:20 mm
Verpakking lengte:261 mm
Verpakkingsgewicht:847 g

Samenvatting

Een van de simpelste geneugten van het leven is een stuk kaas, wat brood en een glas wijn. Eén stukje goede cheddar kan al de hemel op aarde zijn, maar er zijn gelukkig nog veel meer kazen op de wereld. In dit uitgebreide en toegankelijke boek laat Fiona Beckett zien welke soorten kazen er allemaal zijn en wat u ermee kunt doen.

In het hoofdstuk De wondere wereld van kaas leest u hoe kaas wordt gemaakt en waarom er zoveel verschillen in smaak en uiterlijk zijn. Wanneer u eenmaal weet welke soorten kazen er zijn, kunt u er gemakkelijker een drankje bij zoeken.

In het hoofdstuk Kaas serveren leest u hoe u een perfect kaasplateau kunt samenstellen. Ook krijgt u originele tips voor individuele kaasborden en leuke kaas-wijnfeestjes.

Bent u wat beter bekend met alle soorten kaas, ga dan verder met het hoofdstuk Koken met kaas. Fiona geeft haar eigen draai aan bekende favorieten in recepten als Extra krokante macaroni met kaas en Lavendelhoning-vanillecheesecake. Daarnaast laat ze zien hoe u optimaal van elk seizoen kunt genieten, met heerlijke, originele lente-, zomer-, herfst- en wintersalades. Vergeet de zelfgemaakte bijgerechten die uw kaasplateau zo bijzonder maken niet, zoals Brood met zaden en venkelzaad of Kweeperencompote met rode wijn en kruidnagel.