Loading...

Snow food

Vanja van der Leeden

  • Bindwijze: Hardcover
  • Taal: nl
  • ISBN: 9789021515915
Het Eerste Wintersportkookboek Ter Wereld
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Hardcover
Oorspronkelijke releasedatum:07 november 2008
Aantal pagina's:143
Kaarten inbegrepen:Nee
Illustraties:Met illustraties
Betrokkenen
Hoofdauteur:Vanja van der Leeden
Tweede Auteur:M. Pawirosemito
Co Auteur:Monique Pawirosemito
Hoofdillustrator:Natasja Verschoor
Hoofdillustrator:Natasja Verschoor
Overige kenmerken
Editie:1
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:177 mm
Product hoogte:22 mm
Product lengte:247 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:179 mm
Verpakking hoogte:22 mm
Verpakking lengte:247 mm
Verpakkingsgewicht:635 g
Overige kenmerken
Editie:1
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:177 mm
Product hoogte:22 mm
Product lengte:247 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:179 mm
Verpakking hoogte:22 mm
Verpakking lengte:247 mm
Verpakkingsgewicht:635 g

Samenvatting

Creatieve, praktische, betaalbare oplossingen voor het koken op de wintersport• Culinaire tips voor het inpakken, voor onderweg, voor op de berg en aan tafel•80 originele recepten•Geïllustreerd met smakelijke, hilarische en sfeervolle foto’sKoken op de wintersport… Dan denk je al snel aan een krakkemikkige kitchenette, of liever een kitchennetniet! Met een tweepits kookplaat, een lekkende koelkast, slechts twee pannen in de kast, botte messen, één snijplankje, maar wel drie vergieten. Zo’n keuken nodigt niet bepaald uit tot uitgebreid en smakelijk koken. Terwijl goed eten op wintersport zo belangrijk – en gezellig – is! Vanja en Monique komen met een antwoord op al deze armoedige perikelen: Snow Food, dé oplossing in de wintersportkeuken. Vanja van der Leeden en Monique Pawirosemito is een exotisch vriendinnenduo met twee gedeelde passies: wintersport en koken. Dankzij hun Indonesische roots zijn ze allebei gezegend met een enorme culinaire drive. In Snow Food kunnen ze eindelijk hun beider passies combineren.