Loading...

Provenciespecial

Walt Disney Studio’s

  • Bindwijze: Hardcover
  • Taal: Nederlands
  • Categorie: Kinderboeken
  • Uitgever: Sanoma Media Netherlands Bv
  • ISBN: 9789058554536
  • Review:
Donald Duck In Nederland
Inhoud
Taal:Nederlands
Bindwijze:Hardcover
Druk:1ste Editie
Verschijningsdatum:augustus 2013
Aantal pagina's:208 pagina's
Aanbevolen leeftijd:4 - 12 jaar
Illustraties:Met illustraties
Betrokkenen
Auteur(s):Walt Disney Studio’s
Auteur(s):Walt Disney Studio’s

Samenvatting

De meeste avonturen die Donald, Kwik, Kwek en Kwak en de overige leden van de familie Duck beleven spelen zich af in Duckstad. Toch gaan hij en zijn neefjes vaak genoeg op reis. Donald en zijn neefjes zijn bijna overal op aarde geweest en ze hebben de meest exotische oorden bezocht.

Maar ook alle provincies in Nederland werden met een bezoek vereerd. De Ducks in Nederland? Nou reken maar! Alle provincies zijn bezocht. Beleef samen met Donald Duck en de neefjes de gekste, leukste en spannendste avonturen door heel Nederland.

In 2012 bestond het Donald Duck weekblad 60 jaar. In dit jubileumjaar stond elke maand een provincie centraal in Donald Duck Weekblad. Zo wordt Dagobert in Utrecht om advies gevraagd om De Munt te beveiligen, moet in Drenthe het geluksdubbeltje in het Drents Museum bewaakt worden en doet Donald mee aan het wereldkampioenschap blokjes schieten in Limburg.
En in Zuid-Holland ontmoet hij zelfs premier Mark Rutte.

Al deze Provincieverhalen zijn gebundeld in deze superdikke verzamel-special. Een enorm dik album met maar liefst 208 pagina’s!

Naast de provinciestrips vind je ook leuke weetjes over de provincies in de rubriek Goofy geeft les. Daarnaast staan er ook hele leuke leerzame quizjes. Ontdek Nederland in dit bijzondere verzamelalbum.