Loading...

Ziel & Zaligheid

Janny van der Heijden

  • Bindwijze: Hardcover
  • Taal: nl
  • ISBN: 9789058561824
restaurant De Lindenhof
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Hardcover
Oorspronkelijke releasedatum:03 juli 2006
Aantal pagina's:160
Illustraties:Met illustraties
Betrokkenen
Hoofdauteur:Janny van der Heijden
Tweede Auteur:Stephane Verheye & Olivier Chenoix (fotografie)
Co Auteur:Janny van der Heijden
Hoofduitgeverij:Stichting Kunstboek
Hoofduitgeverij:Stichting Kunstboek
Overige kenmerken
Editie:1. Stichting Kunstboek, 2006
Product breedte:250 mm
Product lengte:340 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:258 mm
Verpakking hoogte:20 mm
Verpakking lengte:346 mm
Verpakkingsgewicht:1571 g
Overige kenmerken
Editie:1. Stichting Kunstboek, 2006
Product breedte:250 mm
Product lengte:340 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:258 mm
Verpakking hoogte:20 mm
Verpakking lengte:346 mm
Verpakkingsgewicht:1571 g

Samenvatting

Welkom in restaurant De Lindenhof in Giethoorn!
Een zaak met een ziel, waar je zalig kan genieten van culinaire verwennerij, een warm en stijlvol decor, een gastvrij onthaal, dat is De Lindenhof in Giethoorn. ‘Meesterverwenner’ on stage is Martin Kruithof, geassisteerd door zijn partner Marjan en hun twaalfkoppige team.
Martin Kruithof leeft in symbiose met de regio waar hij is opgegroeid. Hij put er zijn energie en zijn inspiratie uit en runt er sinds 1993 een schitterende zaak. In dezelfde periode kookte hij twee Michelinsterren bij elkaar. Een pure keuken, gekenmerkt door eenvoudige en zuivere smaken. Zijn passie voor gastronomische verfijning en culinair design vindt een unieke omkadering in de omgeving waarin restaurant De Lindenhof genesteld ligt: een sublieme locatie met een natuurpark als achtertuin.
In deze sfeervolle uitgave met prachtig fotowerk van Stephane Verheye en Olivier Chenoix word je als kijker en lezer meteen ondergedompeld in dit idyllische stukje Giethoorn, dat oogt als een sprookjesachtig filmdecor. Janny van der Heijden zet het scenario neer en beschrijft Martin Kruithof en zijn biotoop in een aangenaam verhaal. Veertig gevarieerde, haalbare en heerlijke gerechten of hapjes en circa twintig basisrecepten worden in deze publicatie haarfijn uit de doeken gedaan en uitnodigend gepresenteerd.