Loading...

Jamie De Basis Van Het Koken

Jamie Oliver

  • Bindwijze: Hardcover
  • Taal: nl
  • ISBN: 9789021539751
de basis van het koken
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Hardcover
Oorspronkelijke releasedatum:26 oktober 2002
Aantal pagina's:333
Kaarten inbegrepen:Nee
Illustraties:Nee
Betrokkenen
Hoofdauteur:Jamie Oliver
Hoofdillustrator:David Loftus
Hoofdillustrator:David Loftus
Vertaling
Eerste Vertaler:C. van Eenschoten
Tweede Vertaler:Constance Eenschooten
Originele titel:Jamie'S Kitchen
Overige kenmerken
Editie:1
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:261 mm
Product hoogte:32 mm
Product lengte:287 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:287 mm
Verpakking hoogte:261 mm
Verpakking lengte:290 mm
Verpakkingsgewicht:1867 g
Overige kenmerken
Editie:1
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:261 mm
Product hoogte:32 mm
Product lengte:287 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:287 mm
Verpakking hoogte:261 mm
Verpakking lengte:290 mm
Verpakkingsgewicht:1867 g

Samenvatting

JAMIE, DE BASIS VAN HET KOKEN - Jamie Oliver

Jamie Oliver begon op zijn achtste met koken in de pub van zijn ouders, The Cricketers, in Clavering, Essex. Hij werkte sindsdien met enkele grote Londense chefs, waaronder Antonio Carluccio en Gennaro Contaldo van het Neal Street Restaurant, en Rose Gray en Ruth Rogers van het River Café. Tegenwoordig leidt hij zijn eigen restaurant in Oost-Londen. Daarnaast heeft hij geschreven voor de Saturday Times en was hij culinair redacteru van GQ en Marie Claire. Hij is zevenentwintig e woont in Londen met zijn vrouw Jools en hun dochter Poppy Honey.