Taal: | en |
Bindwijze: | Hardcover |
Oorspronkelijke releasedatum: | 18 oktober 2002 |
Aantal pagina's: | 688 |
Illustraties: | Nee |
Hoofdauteur: | David Thompson |
Tweede Auteur: | E. Carter |
Hoofduitgeverij: | PAVI |
Hoofduitgeverij: | PAVI |
Editie: | New title |
Product breedte: | 182 mm |
Product hoogte: | 50 mm |
Product lengte: | 254 mm |
Studieboek: | Nee |
Verpakking breedte: | 164 mm |
Verpakking hoogte: | 52 mm |
Verpakking lengte: | 245 mm |
Verpakkingsgewicht: | 1739 g |
Editie: | New title |
Product breedte: | 182 mm |
Product hoogte: | 50 mm |
Product lengte: | 254 mm |
Studieboek: | Nee |
Verpakking breedte: | 164 mm |
Verpakking hoogte: | 52 mm |
Verpakking lengte: | 245 mm |
Verpakkingsgewicht: | 1739 g |
Thai Food gives the most comprehensive account of this ancient and exotic cuisine ever published in English. David Thompson shares his passion for the unique style of cooking that he believes to be one of the world's greatest cuisines.