Loading...

Visspecialiteiten

Onbekend

  • Bindwijze: Hardcover
  • Taal: nl
  • ISBN: 9789036613521
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Hardcover
Oorspronkelijke releasedatum:17 november 2001
Aantal pagina's:143
Kaarten inbegrepen:Nee
Illustraties:Nee
Betrokkenen
Hoofdauteur:Onbekend
Hoofdillustrator:M. Somoroff
Hoofdillustrator:M. Somoroff
Vertaling
Eerste Vertaler:Auke Leistra
Overige kenmerken
Editie:1
Extra groot lettertype:Nee
Verpakking breedte:195 mm
Verpakking hoogte:17 mm
Verpakking lengte:267 mm
Verpakkingsgewicht:720 g
Overige kenmerken
Editie:1
Extra groot lettertype:Nee
Verpakking breedte:195 mm
Verpakking hoogte:17 mm
Verpakking lengte:267 mm
Verpakkingsgewicht:720 g

Samenvatting

Dit boek biedt u de mogelijkheid voortreffelijke visgerechten te bereiden.

Vis en schelp- en schaaldieren worden met de recepten, die hier voor u zijn samengestald, een waar genoegen.

In dit boek met meer dan 90 foto's en zijn talrijke stap voor stap afbeeldingen, tonen wij u de perfecte bereiding van koude visgerechte en van gekookte, gebakken, gegrilde, gegratineerde en gefrituurde vis.

Met deze recepten slaat u elke visliefhebber aan de haak.