Taal: | nl |
Bindwijze: | Hardcover |
Oorspronkelijke releasedatum: | 25 augustus 2015 |
Aantal pagina's: | 496 |
Illustraties: | Met illustraties |
Hoofdauteur: | Rutger van den Broek |
Hoofdauteur: | Rutger van den Broek |
Originele titel: | BAKBIJBEL rutger bakt van A tot Z |
Editie: | 1 |
Product breedte: | 162 mm |
Product hoogte: | 46 mm |
Product lengte: | 216 mm |
Studieboek: | Nee |
Verpakking breedte: | 162 mm |
Verpakking hoogte: | 46 mm |
Verpakking lengte: | 216 mm |
Verpakkingsgewicht: | 1240 g |
Editie: | 1 |
Product breedte: | 162 mm |
Product hoogte: | 46 mm |
Product lengte: | 216 mm |
Studieboek: | Nee |
Verpakking breedte: | 162 mm |
Verpakking hoogte: | 46 mm |
Verpakking lengte: | 216 mm |
Verpakkingsgewicht: | 1240 g |
Aan de hand van heldere instructies en duidelijke foto's leert Rutger van den Broek je stap voor stap alle belangrijke basisbaktechnieken: van amandelspijs en bladerdeeg tot Italiaanse meringue en citrusschilletjes konfijten. Daarnaast biedt Bakbijbel meer dan 160 bakrecepten: van tijdloze klassiekers als appeltaart, kletskoppen, slagroomsoesjes en wentelteefjes tot originele brownies, friandises, tulband en pistachepavlova รก la Rutger. Ook geeft Rutger allerhande tips, praktische aanwijzingen en originele serveersuggesties voor het allerlekkerste en mooiste bakresultaat.
- boordevol handige baktrucs
- uitleg van bakbenodigdheden en -begrippen
- heldere how-to's en baktechnieken
- duidelijke stap-voor-stapfoto's
- meer dan 160 bakrecepten