Loading...

Oog in oog met het beest

Naomi Wolf

  • Bindwijze: Paperback
  • Taal: nl
  • Categorie: Mens & Maatschappij
  • ISBN: 9789492665782
Vertrouwen, moed en weerstand in een nieuwe donkere tijd
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Paperback
Oorspronkelijke releasedatum:21 februari 2024
Aantal pagina's:306
Illustraties:Nee
Betrokkenen
Hoofdauteur:Naomi Wolf
Hoofdauteur:Naomi Wolf
Vertaling
Eerste Vertaler:Sanne Burger
Overige kenmerken
Editie:1
Product breedte:165 mm
Product hoogte:30 mm
Product lengte:240 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:165 mm
Verpakking hoogte:30 mm
Verpakking lengte:240 mm
Verpakkingsgewicht:584 g
Overige kenmerken
Editie:1
Product breedte:165 mm
Product hoogte:30 mm
Product lengte:240 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:165 mm
Verpakking hoogte:30 mm
Verpakking lengte:240 mm
Verpakkingsgewicht:584 g

Samenvatting

Oog in oog met het beest van New York Times-bestsellerauteur Naomi Wolf is een schokkend, gedetailleerd verslag van misleiding, buitensluiting en een onverwachte politieke, persoonlijke en spirituele transformatie die voortkwam uit een van de meest controversiële tijden van de wereldwijde geschiedenis.
In dit compromisloze onderzoek naar de meest dringende onderwerpen van vandaag, gebruikt Naomi Wolf haar eigen enorm gepolitiseerde pelgrimstocht - van New York Times-bestsellerauteur en hooggeplaatste consultant voor de Democraten naar een journaliste die verstoten wordt uit de elitaire politieke en sociale kringen waar ze eens deel van uitmaakte - als een adembenemend kader voor haar verhaal, dat zowel ijzingwekkend als scherpzinnig is.
Wolf’s zonde? Het werk doen waar goede journalisten voorheen zo trots op waren: vragen stellen, de autoriteiten uitdagen en gedurende een van de politieke perioden in de moderne geschiedenis die de meeste verdeling gezaaid heeft, het aantonen van de vele fouten in de respons van de openbare gezondheidszorg tijdens de COVID-19-pandemie, door het gevaarlijke verval van onze democratie tot tirannie, censuur en totalitarisme op een rijtje te zetten.

Ze is wereldwijd drie keer gecanceld, de laatste keer door het Witte Huis. Dit machtsvertoon van aanval en censuurschap roept de vraag op: wat zegt Naomi Wolf nou eigenlijk dat haar werk zo gevaarlijk maakt?
Wolf laat zich niet het zwijgen opleggen, zelfs niet door de machtigste autoriteiten, en is niet bereid om samen te zweren met de mainstream media. Moedig rapporteert ze onderwerpen waar weinig andere schrijvers over durven te schrijven, uit angst voor buitensluiting.
In Oog in oog met het beest onderzoekt Wolf diepgaand de mislukte respons van de openbare gezondheidszorg tijdens de COVID-19-pandemie, het tweede amendement, onze reproductieve rechten, de fanatieke gedachtecontrole van ‘progressief’ links, de criminele relatie tussen de FDA en Pfizer, de rol van het geloof in Amerikaanse levens - en nog veel meer.
Middels haar kenmerkende stem en gevoelige, krachtige manier van schrijven worden de donkere hoeken van onze gebroken samenleving blootgelegd.
Oog in oog met het beest is een onverschrokken aanklacht tegen de mainstream media en de politiek. Ook dient het als een meedogenloze reminder dat er soms een hoge prijs betaald moet worden voor het zoeken naar en het verdedigen van de waarheid.

“Naomi Wolf is een van de meest moedige en helder denkende mensen die ik ken. De reden dat de onderdrukkende krachten zo wanhopig hun best doen om van haar af te komen, is omdat ze gelijk heeft.”
— Tucker Carlson