Loading...

De verloren dochters 3 - De Griekse dochter

Soraya Lane

  • Bindwijze: E-book
  • Taal: nl
  • Categorie: Literatuur & Romans
  • ISBN: 9789046831755
Zeven dochters. Zeven geheimen. Zeven liefdes.
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:E-book
Oorspronkelijke releasedatum:06 februari 2024
Aantal pagina's:242
Ebook Formaat:Adobe ePub
Illustraties:Nee
Betrokkenen
Hoofdauteur:Soraya Lane
Hoofdauteur:Soraya Lane
Vertaling
Eerste Vertaler:Erica Disco
Lees mogelijkheden
Lees dit ebook op:Android (smartphone en tablet) , Kobo e-reader , Desktop (Mac en Windows) , iOS (smartphone en tablet) , Windows (smartphone en tablet)
Overige kenmerken
Editie:1
Studieboek:Nee
eWaste:Nee
Overige kenmerken
Editie:1
Studieboek:Nee
eWaste:Nee

Samenvatting

'De nieuwe Lucinda Riley heet Soraya Lane. Onthoud die naam.' De Volkskrant

Londen, heden. Ella bekijkt een oude foto van een onbekende vrouw met een kind, en een vergeeld blad met muziek. Verder zit er niets in het kistje dat ze na het overlijden van haar oma in handen kreeg. Ze vraagt zich af wat deze dingen in hemelsnaam te maken hebben met haar eigen familie. Wanneer haar zoektocht naar een Grieks eiland leidt, twijfelt Ella. Ze is voor het eerst in jaren weer verliefd, is dit het juiste moment om op reis te gaan?
Londen, 1967. Sinds Alexandra Griekenland is ontvlucht in het gevolg van de koninklijke familie, woont ze bij haar tante. Ze mist haar thuis verschrikkelijk, totdat ze haar liefde en talent voor muziek ontdekt. Wanneer ze cellist Bernard ontmoet, ontvouwt zich een grote passie tussen hen. Maar dan moet ze onverwacht de grootste beslissing van haar leven nemen...

De verloren dochters is een achtdelige serie met meeslepende liefdesgeschiedenissen over de hele wereld. Van De Italiaanse dochter en De Cubaanse dochter zijn al meer dan 100.000 exemplaren verkocht.