Loading...

Het dossier

Anya Niewierra

  • Bindwijze: E-book
  • Taal: nl
  • Categorie: Literatuur & Romans
  • ISBN: 9789021042510
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:E-book
Oorspronkelijke releasedatum:31 oktober 2023
Aantal pagina's:370
Ebook Formaat:Adobe ePub
Illustraties:Nee
Betrokkenen
Hoofdauteur:Anya Niewierra
Hoofdauteur:Anya Niewierra
Lees mogelijkheden
Lees dit ebook op:Android (smartphone en tablet) , Kobo e-reader , Desktop (Mac en Windows) , iOS (smartphone en tablet) , Windows (smartphone en tablet)
Overige kenmerken
Editie:1
Studieboek:Nee
Overige kenmerken
Editie:1
Studieboek:Nee

Samenvatting

Van de bestsellerauteur van het S Publieksprijs genomineerde De Camino – een meeslepende thriller over moord, orgaanroof en kustvervalsing.

In Het dossier van Hebban Thrillerprijs-winnaar Anya Niewierra overleeft de 46-jarige weduwe Josta Bresse een aanslag op haar leven en vermoedt al snel een relatie met haar werk als kunstvervalser voor het ddr-regime, 25 jaar eerder.

Ze gaat daarop op zoek naar haar ex-collega’s. De Stasi bracht de groep kort vóór de val van de muur naar de beruchte gevangenis Hohenschönhausen voor ondervraging. Reden: de diefstal van het dossier waarin de ddr-top haar geheime vervalsingsactiviteiten documenteerde.

Achtervolgd door huurmoordenaars probeert Josta het dossier in handen te krijgen, en haar speurtocht leidt uiteindelijk tot een confrontatie met de man die haar leven verwoestte. En hij plaatst haar opnieuw voor een gruwelijke keuze…

Deze editie van Het dossier is compleet herzien en bevat een nieuw voorwoord van de auteur.