Loading...

Gewoon® Budget Planner - kasboek - budget binder - met geldenveloppen - mapjes - huishoudboekje - cadeau

gewoon®

  • ISBN: 9504864112295
Productinformatie
Type planner:Budgetplanners
Looptijd agenda:Geen looptijd
Periodieke indeling:Geen periodieke indeling
Ophangbaar:Nee
Merk:gewoon®
Binding schrijfblok:Ringband
Materiaal & afmetingen
Product breedte:14 cm
Product lengte:19.4 cm
Materiaal:Leer/leder
Verpakkingsgewicht:380 g
Productinformatie
Kleur:marmer zwart/bruin
Overige kenmerken
Doelgroep:Kinderen en volwassenen
Kalenderjaar:Geen jaartal
Product hoogte:3 cm
Verpakking breedte:14 cm
Verpakking hoogte:3 cm
Verpakking lengte:19.4 cm
Overige kenmerken
Doelgroep:Kinderen en volwassenen
Kalenderjaar:Geen jaartal
Product hoogte:3 cm
Verpakking breedte:14 cm
Verpakking hoogte:3 cm
Verpakking lengte:19.4 cm

Samenvatting

De betaalbare enveloppenportemonnee heeft meerdere verborgen compartimenten en pennenhouders, die gemakkelijk bankkaarten, visitekaartjes, enz. kunnen bevatten. Deze budgetenveloppen zijn perfect voor het bewaren van rekeningen, contant geld, kortingsbonnen, kaarten en andere kleine voorwerpen. A6 ordnermap met 4 kaartsleuven, 2 insteekvakken, 2 zijvakken voor paspoort/bonnetjes en 2 pennenhouders.

(Houd uw budget georganiseerd) Envelope Budget Binder is waterdicht en scheurbestendig. U kunt verschillende categorieën budgetstickers en enveloppen gebruiken om uw rekeningen gemakkelijk te beheren en te ordenen en er een gewoonte van te maken om de map bij te houden. De envelo[ Budget Pockets bevatten het verwachte geld voor elke aankoop, zodat u uw geld kunt beheren en uw budgetdoelen kunt bereiken.

A6-ringmap is lichtgewicht en draagbaar, geschikt voor thuis, op kantoor, op school en op reis, het is een ideaal cadeau voor familie, vrienden, collega's en kinderen. De voordelige A6 map, de opvallende marmeren kaft verandert met helderheid en hoek waardoor je verschillende verrassingselementen krijgt. De ingebouwde magnetische sluiting is stijlvol en er zijn tal van verborgen vakken en pennenhouders in deze betaalbare map.

A6 PU-leren geldmap kan u en uw familie, vrienden helpen een gedetailleerd managementrecord bij te houden, uitgaven te stroomlijnen, goed uit te geven, schulden te vermijden, aan de slag te gaan met sparen, financiële doelen te stellen.