Loading...

De verloren dochters 1 - De Italiaanse dochter

Soraya Lane

  • Bindwijze: E-book
  • Taal: nl
  • Categorie: Literatuur & Romans
  • ISBN: 9789046830543
  • Review:
Zeven dochters. Zeven geheimen. Zeven liefdes
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:E-book
Oorspronkelijke releasedatum:31 januari 2023
Aantal pagina's:244
Ebook Formaat:Adobe ePub
Illustraties:Nee
Betrokkenen
Hoofdauteur:Soraya Lane
Hoofdauteur:Soraya Lane
Vertaling
Eerste Vertaler:Mevr Erica Disco
Lees mogelijkheden
Lees dit ebook op:Android (smartphone en tablet) , Kobo e-reader , Desktop (Mac en Windows) , iOS (smartphone en tablet) , Windows (smartphone en tablet)
Overige kenmerken
Editie:1
Studieboek:Nee
Overige kenmerken
Editie:1
Studieboek:Nee

Samenvatting

Nu al 40.000 exemplaren verkocht!

Meeslepende nieuwe serie voor de lezers van De zeven zussen

Lily, een jonge Engelse wijnmaker, reist naar een wijngaard aan het Comomeer om van de legendarische familie Martinelli meer te leren over het maken van wijn. Ze voelt zich zo thuis bij de familie en de manier van leven op het Italiaanse platteland dat het lijkt alsof ze hier thuishoort. En dat ligt niet alleen aan de aantrekkingskracht die ze voelt voor de knappe oudste zoon Antonio. Lily heeft net ontdekt dat het onbekende verleden van haar oma terugvoert naar het beroemde La Scala theater in het vlakbij gelegen Milaan, en naar een prominente bakkersfamilie uit Piedmont. Is het toeval dat Lily nu hier beland is? Of het lot?
Terwijl de gevoelens tussen Lily en Antonio aanzwellen, onderneemt ze een zoektocht naar de waarheid over haar grootmoeder en overgrootmoeder. Lily ontdekt het meeslepende en hartverscheurende verhaal van twee jonge geliefden die moeten kiezen tussen familie en liefde: EstΓ©e, een jonge ballerina, en Felix, de jonge erfgenaam van zijn families bakkerij-imperium. Hun liefde zal de familie uiteindelijk verscheuren.

De Italiaanse dochter is het eerste deel in de achtdelige serie De verloren dochters, met meeslepende liefdesgeschiedenissen over de hele wereld.

'Dit boek zal je van je sokken blazen! Ik heb de hele nacht doorgelezen, wat een roman!' ***** Veganbookblogger

'Dit boek heeft alles waar ik van houd, ik kon het niet wegleggen!' ***** Pageturners