Loading...

Simpele leugens

David Baldacci

  • Bindwijze: E-book
  • Taal: nl
  • Categorie: Thrillers & Spanning
  • ISBN: 9789044934656
  • Review:
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:E-book
Oorspronkelijke releasedatum:18 april 2023
Aantal pagina's:400
Ebook Formaat:Adobe ePub
Illustraties:Nee
Betrokkenen
Hoofdauteur:David Baldacci
Hoofdauteur:David Baldacci
Vertaling
Eerste Vertaler:Jolanda te Lindert
Lees mogelijkheden
Lees dit ebook op:Android (smartphone en tablet) , Kobo e-reader , Desktop (Mac en Windows) , iOS (smartphone en tablet) , Windows (smartphone en tablet)
Overige kenmerken
Editie:2
Studieboek:Nee
Overige kenmerken
Editie:2
Studieboek:Nee

Samenvatting

Voormalig politieagente Mickey Gibson doet onderzoek naar een wapenhandelaar. Maar haar opdrachtgeefster vertelt niet de hele waarheid. Ex-politieagent Mickey Gibson is pas sinds kort aan de slag bij ProEye. Haar werk bestaat uit het online traceren van de bezittingen van schatrijke oplichters die hun schuldeisers in de kou laten staan. Op een dag wordt ze gebeld door een zekere Arlene Robinson die zegt ook voor ProEye te werken. Ze krijgt opdracht naar de woning van de beruchte en gevluchte wapenhandelaar Rutger Novak te gaan om de inboedel te inventariseren.

Maar in plaats van pracht en praal vindt Mickey in een geheime kamer het in verregaande staat van ontbinding verkerende lichaam van een man. Het slachtoffer is niet Rutger Novak, wiens huis het ook helemaal niet blijkt te zijn, maar een zeer op zijn privacy gestelde miljonair. En wat nog veel verontrustender is: niemand bij ProEye heeft ooit van Mickeys opdrachtgever Arlene Robinson gehoord.