Loading...

Het boekwinkeltje in de vuurtoren

Sharon Gosling

  • Bindwijze: E-book
  • Taal: nl
  • Categorie: Literatuur & Romans
  • ISBN: 9789020543735
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:E-book
Oorspronkelijke releasedatum:22 februari 2023
Ebook Formaat:Adobe ePub
Illustraties:Nee
Betrokkenen
Hoofdauteur:Sharon Gosling
Hoofdauteur:Sharon Gosling
Vertaling
Eerste Vertaler:Nellie Keukelaar
Lees mogelijkheden
Lees dit ebook op:Android (smartphone en tablet) , Kobo e-reader , Desktop (Mac en Windows) , iOS (smartphone en tablet) , Windows (smartphone en tablet)
Overige kenmerken
Editie:1
Studieboek:Nee
Overige kenmerken
Editie:1
Studieboek:Nee

Samenvatting

Er komen veel geheimen aan het licht in 'Het boekwinkeltje in de vuurtoren', een sfeervolle Schotse feelgood van Sharon Gosling.

Ruim tweehonderd jaar geleden is er in een klein dorpje in het Schotse binnenland een vuurtoren gebouwd die nu dienstdoet als boekwinkel. De eigenaar van de vuurtoren, Cullen MacDonald, is de laatste afstammeling van de familie die de vuurtoren heeft gemaakt. De vuurtoren trekt excentrieke karakters aan, waaronder Rachel Talbot. Sinds vijf jaar woont en werkt zij er, maar als Cullen overlijdt, is het onduidelijk wat er met de vuurtoren gaat gebeuren. Rachel ontdekt een geheim op de zolder van de vuurtoren en probeert samen met Toby - een journalist die naar het dorpje is gekomen om in alle rust zijn memoires te schrijven - meer te weten te komen over de eerste eigenaar van het vuurtoren. Dit brengt haar niet alleen dichter bij de vuurtoren en het dorp, maar ook bij zichzelf. 'Het boekwinkeltje in de vuurtoren' is een aangrijpende roman van Sharon Gosling. Eerder schreef zij ook 'Het huis onderaan de klif'.