Loading...

The Gray Man - Onder schot

Mark Greaney

  • Bindwijze: E-book
  • Taal: nl
  • Categorie: Literatuur & Romans
  • ISBN: 9789402767865
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:E-book
Oorspronkelijke releasedatum:13 juli 2022
Aantal pagina's:312
Ebook Formaat:Adobe ePub
Illustraties:Nee
Betrokkenen
Hoofdauteur:Mark Greaney
Hoofdauteur:Mark Greaney
Vertaling
Eerste Vertaler:Erik de Vries
Lees mogelijkheden
Lees dit ebook op:Android (smartphone en tablet) , Kobo e-reader , Desktop (Mac en Windows) , iOS (smartphone en tablet) , Windows (smartphone en tablet)
Overige kenmerken
Editie:1
Studieboek:Nee
Overige kenmerken
Editie:1
Studieboek:Nee

Samenvatting

Nu verfilmd voor Netflix, met Ryan Gosling en Chris Evans in de hoofdrol. Het eerste deel in de internationaal gelauwerde spionagethrillerserie The Gray Man.

Court Gentry is een goed mens - én de perfecte moordenaar... Hij gaat stilletjes van opdracht naar opdracht en verdwijnt daarna zonder ook maar een spoor achter te laten: The Gray Man, een bijnaam die hij verdiende tijdens zijn jarenlange dienst als geheim agent bij de CIA.

Nadat hij namens de Amerikaanse regering enkele klussen in Syrië en Irak heeft gedaan, komt hij er tot zijn schrik achter dat het team dat hem zou moeten redden, van hem af wil. En als hij dan ook nog eens geconfronteerd wordt met een vijand uit het verleden, moet hij werkelijk alles op alles zetten om uit een genadeloos spel te ontsnappen…

'Een actiethriller in de klassieke zin van het woord. De Netflix-film met Ryan Gosling in de hoofdrol wordt een kaskraker – geloof ons.’ VN Detective en Thrillergids