Loading...

Kate Linville 4 - Minnaar

Charlotte Link

  • Bindwijze: E-book
  • Taal: nl
  • Categorie: Thrillers & Spanning
  • ISBN: 9789401618069
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:E-book
Oorspronkelijke releasedatum:26 oktober 2022
Aantal pagina's:497
Ebook Formaat:Adobe ePub
Illustraties:Nee
Betrokkenen
Hoofdauteur:Charlotte Link
Hoofdauteur:Charlotte Link
Vertaling
Eerste Vertaler:Jolanda te Lindert
Lees mogelijkheden
Lees dit ebook op:Android (smartphone en tablet) , Kobo e-reader , Desktop (Mac en Windows) , iOS (smartphone en tablet) , Windows (smartphone en tablet)
Overige kenmerken
Editie:1
Studieboek:Nee
Overige kenmerken
Editie:1
Studieboek:Nee

Samenvatting

In Minnaar, de vierde thriller in de reeks van Charlotte Link, wordt het lichaam van een jonge vrouw in een ingesneeuwde auto gevonden. Kate Linville ontdekt een connectie met een beruchte cold case.

In Minnaar, het vierde deel in de Kate Linville-serie van Charlotte Link, rijdt in het holst van de nacht een jonge vrouw in haar eentje door het verlaten gebied van de North York Moors. Het is bitterkoud en het sneeuwt. De volgende ochtend wordt haar lichaam gevonden in de ingesneeuwde auto, die op een onverharde weg staat. Er is een getuige die beweert dat ze die nacht niet alleen was, maar klopt die getuigenis wel en wie was er dan bij haar? Haar vriend? Een vreemdeling? Haar moordenaar?

Detective Kate Linville wordt op het onderzoek gezet en vindt al snel een aanwijzing naar een cold case, waarbij een tienerjongen op gruwelijke wijze werd gemarteld. Haar ex-collega Caleb Hale leidde dat onderzoek, maar slaagde er niet in om het op te lossen. In een zaak waarin niets is wat het lijkt komt Kate steeds dichter bij de dader en moet ze oppassen dat ze niet zelf in zijn val loopt...

'Link schrijft toegankelijk, doseert de spanning perfect en bouwt mooie verrassingen in.' - Het Nieuwsblad

'Ongelooflijk spannend.' - Mezza Magazine (AD)

'Een zeldzame Duitse parel.' - VN Thrillergids

'Charlotte Link schrijft met een koele precisie... Huiveringwekkend.' - The New York Times