Loading...

Susan Smit - Unieke handgemaakte uitgave verpakt in een luxe geschenkdoos van MatchBoox - Kunstboeken

Susan Smit

  • Bindwijze: Pocket
  • Taal: nl
  • Categorie: Kunst & Fotografie
  • ISBN: 8720726551502
86: Kort verhaal in een harmonicavorm gevouwen miniboekje
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Pocket
Oorspronkelijke releasedatum:01 januari 2022
Aantal pagina's:20
Kaarten inbegrepen:Nee
Illustraties:Met illustraties
Betrokkenen
Hoofdauteur:Susan Smit
Hoofdauteur:Susan Smit
Vertaling
Eerste Vertaler:MatchBoox
Originele titel:86: Kort verhaal in een harmonicavorm gevouwen miniboekje
Overige kenmerken
Dyslexievriendelijk:Nee
Editie:1
Extra groot lettertype:Nee
Primaire Productiemaatschappij:MatchBoox
Product breedte:75 mm
Product hoogte:23 mm
Product lengte:50 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:310 mm
Verpakking hoogte:27 mm
Verpakking lengte:215 mm
Verpakkingsgewicht:217 g
Overige kenmerken
Dyslexievriendelijk:Nee
Editie:1
Extra groot lettertype:Nee
Primaire Productiemaatschappij:MatchBoox
Product breedte:75 mm
Product hoogte:23 mm
Product lengte:50 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:310 mm
Verpakking hoogte:27 mm
Verpakking lengte:215 mm
Verpakkingsgewicht:217 g

Samenvatting

86: De gedachten en gevoelens van een vrouw op 86-jarige leeftijd. Deze MatchBoox maakt deel uit van de Sam Drukker Serie welke bestaat uit boeken van Elle van Rijn, Tania Heimans, Marion Pauw en Susan Smit.

Auteur: Susan Smit (1974).
Susan Smit is een Nederlandse schrijfster, columniste, voormalig fotomodel en een veelgevraagd spreekster. Ze studeerde Culturele Studies, met als hoofdvak Nederlandse Taal- en Letterkunde, aan de Universiteit van Amsterdam. Haar boeken, waaronder Heks, Wijze vrouwen, Elenas vlucht, De zweefmolen en Wat er niet meer is werden zonder uitzondering lovend ontvangen. De historische roman Vloed betekende haar doorbraak naar het grote lezerspubliek. Haar in september 2013 verschenen roman Gisèle belandde in de top 10 van de Bestseller Top 60. Smit speelde zichzelf in een aflevering van Gooische vrouwen, vertolkte een van de stemmen in de 3D-tekenfilm SHREK 4, was te zien in het tv-programma Ranking the stars en interviewde schrijvers voor Ivo Niehes De TV Show.

Illustrator: Sam Drukker (1957).
Sam Drukker is een Nederlandse kunstschilder en tekenaar. Drukker groeide op in Assen. Hij studeerde aan Academie Minerva (1977-1982) in de stad Groningen, waar hij les had van onder meer Matthijs Röling. Hij volgde daarnaast de Lerarenopleiding Ubbo Emmius (1978-1984) in Groningen. Drukker woonde en werkte na zijn studie in Parijs (1984-1985) en Amsterdam, sinds 1997 woont hij afwisselend in Barcelona en Amsterdam. Vanaf 1990 geeft hij les aan de Wackers Academie in Amsterdam. Drukker wordt als schilder gerekend tot de vierde generatie van De Groep en de onafhankelijk realisten. Hij was mede-oprichter van Het Nederlands Portretschap (1991). Voor Assen maakte Drukker in 1990 een Joods monument.

Vormgever: Rolf Toxopeus (1960).
Rolf Toxopeus is medeoprichter van Joseph Playeau grafische ontwerpers. Sinds 1978 werkt hij regelmatig samen met Sam Drukker.

Wat zijn MatchBoox?
MatchBoox zijn in harmonicavorm gevouwen boeken in het formaat van een luciferdoos (5,3 cm x 3,6 cm x 1,2 cm). Handgemaakte kunstwerkjes met teksten van gelauwerde auteurs en illustraties van gerenommeerde beeldend kunstenaars. MatchBoox zijn leuk om te verzamelen maar nog veel leuker om cadeau te geven. Want met een MatchBoox geeft u iemand niet zomaar een cadeau, u geeft een klein kunstwerkje cadeau. Succes gegarandeerd! MatchBoox zijn de luxe bonbons onder de boeken. Daarom verpakken we ieder boek in een stevige geschenkdoos en series van vier boeken in een luxe cassette.

Er zijn al meer dan honderd MatchBoox verschenen!

Zoekt u een origineel cadeau? Geef dan een MatchBoox cadeau!