Loading...

Motief 2 - Grenzeloos

Alice Turner

  • Bindwijze: E-book
  • Taal: nl
  • Categorie: Thrillers & Spanning
  • ISBN: 9789032520083
Het motief team onderzoekt het verband tussen cold case, een vermissing en een lugubere diefstal...
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:E-book
Oorspronkelijke releasedatum:01 augustus 2022
Aantal pagina's:186
Ebook Formaat:Adobe ePub
Betrokkenen
Hoofdauteur:Alice Turner
Hoofdauteur:Alice Turner
Lees mogelijkheden
Lees dit ebook op:Android (smartphone en tablet) , Kobo e-reader , Desktop (Mac en Windows) , iOS (smartphone en tablet) , Windows (smartphone en tablet)
Overige kenmerken
Editie:1
Studieboek:Nee
Overige kenmerken
Editie:1
Studieboek:Nee

Samenvatting

Deel 2 van de verslavend spannende Motief serie. Kan het Motief team een verband vinden tussen een cold case en een lugubere diefstal? Als Reynou bij toeval een grafschenner betrapt, komt een cold case opnieuw onder de aandacht van het Motief-team. Het graf blijkt van ene Maria Thompson te zijn, een eigenzinnige bejaarde dame die tien jaar terug dood werd aangetroffen, de politie ging uit van een misdrijf. Als Reynou in de zaak duikt blijkt er toentertijd een link met een andere zaak te zijn gelegd, die van een vermiste studente. Beide zaken zijn nooit opgelost en de vermeende link ertussen is nooit achterhaald. Nu het functioneren van het Motief-team intern wordt onderzocht en Reynou en Atticus even op hun handen moeten zitten, zijn ze vastbesloten beide onderzoeken te heropenen.

'Ik word een steeds grotere fan van Alice Turner' - **** Hebban.nl

Beeldende schrijfstijl. Goed uitgewerkte personages. Je puzzelt zelf mee als lezer. Na diverse plot wendingen laat de plot je verbaasd achter. Je afvragend waarom? Ik kijk uit naar Deel 3. Nog steeds kan ik Reynou, Atticus en Gabriel niet missen.’ ***** Ladies of Crime

‘Oude zaken die aan het licht komen, fijne schrijfstijl, prima los te lezen van het eerste deel’ - **** Hebban.nl