Loading...

Hommage

Sergio Herman

  • Bindwijze: Hardcover
  • Taal: nl
  • Categorie: Kookboeken
  • ISBN: 9789038811420
50 mosselrecepten voor eenvoudige bereidingen
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Hardcover
Oorspronkelijke releasedatum:13 september 2022
Aantal pagina's:256
Illustraties:Met illustraties
Betrokkenen
Hoofdauteur:Sergio Herman
Co Auteur:Gilles Van Der Loo
Co Auteur:Gilles Van Der Loo
Overige kenmerken
Editie:1
Product breedte:205 mm
Product hoogte:28 mm
Product lengte:259 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:205 mm
Verpakking hoogte:28 mm
Verpakking lengte:259 mm
Verpakkingsgewicht:989 g
Overige kenmerken
Editie:1
Product breedte:205 mm
Product hoogte:28 mm
Product lengte:259 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:205 mm
Verpakking hoogte:28 mm
Verpakking lengte:259 mm
Verpakkingsgewicht:989 g

Samenvatting

WINNAAR ZILVEREN KOOKBOEK 2023 (VAKJURY FOOD AND FRIENDS GOUDEN KOOKBOEK 2023)


De geuren en smaken uit zijn jeugd in visrestaurant Oud Sluis draagt Sergio Herman tot op de dag van vandaag met zich mee, en de mossel is daarbij het diepst verankerd in zijn herinnering. Alleen al die krachtige jus, met genoeg power om de allerbeste sauzen te creƫren, was reden genoeg om dit boek te maken. Maar lang niet de enige: gemarineerde, gekookte, gestoomde en gebakken mosselen brengen allemaal een eigen smaaksensatie mee die je zonder meer zal verrassen. Zeelands mooiste product, het magische zwarte goud, verdient dan ook een plekje op alle tafels thuis.

In het kookboek Hommage vind je vijftig toegankelijke mosselrecepten. Door verschillende basistechnieken toe te passen, leer je veel meer dan de klassieke gekookte mosselen met frites op tafel te zetten, hoe lekker die ook zijn. De recepten neigen naar alle windstreken en zijn zowel klassiek als modern, maar bovenal typisch Sergio. Met prachtige fotografie en persoonlijke en cultureelhistorische achtergrondverhalen.