Loading...

Natriumchloride

Jussi Adler-Olsen

  • Bindwijze: E-book
  • Taal: nl
  • Categorie: Thrillers & Spanning
  • ISBN: 9789044644487
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:E-book
Oorspronkelijke releasedatum:28 februari 2022
Aantal pagina's:423
Ebook Formaat:Adobe ePub
Illustraties:Nee
Betrokkenen
Hoofdauteur:Jussi Adler-Olsen
Hoofdauteur:Jussi Adler-Olsen
Vertaling
Eerste Vertaler:Kor de Vries
Lees mogelijkheden
Lees dit ebook op:Android (smartphone en tablet) , Kobo e-reader , Desktop (Mac en Windows) , iOS (smartphone en tablet) , Windows (smartphone en tablet)
Overige kenmerken
Editie:1
Studieboek:Nee
eWaste:Nee
Overige kenmerken
Editie:1
Studieboek:Nee
eWaste:Nee

Samenvatting

Op haar zestigste verjaardag pleegt een vrouw zelfmoord. Haar dood leidt tot de heropening van een onopgeloste zaak uit 1988. In eerste instantie lijkt dit niet iets voor afdeling Q, maar Carl Mørcks superieur ziet dat anders en laat hem de kwestie opnieuw onderzoeken. Vervolgens blijkt dit de omvangrijkste en ingewikkeldste zaak te worden waarbij Rose, Assad, Gordon en Carl ooit betrokken zijn.
Al drie decennia lang worden mensen het slachtoffer van een sluwe moordenaar die doodt zonder dat iets naar hem verwijst. Hij kiest zijn slachtoffers en het tijdstip van de daad met uiterste zorg en precisie. Dertig jaar lang is niemand in staat geweest hem te stoppen. Terwijl de coronamaatregelen het onderzoek verder compliceren, beweegt een andere oude zaak zich naar Carl toe als een giftige slang die zijn prooi heeft gespot.
Het is drukker dan ooit op afdeling Q en de tijd dringt, want de moordenaar is nog lang niet klaar.

Jussi Adler-Olsen(1950) is dé ongekroonde koning van de Scandinavische misdaadliteratuur. De boeken uit zijn Serie Q worden over de hele wereld vertaald. Van de serie zijn in Nederland meer dan 1,3 miljoen exemplaren verkocht.

Over Slachtoffer 2117:

‘Keiharde, gelaagde wraakthriller waarin Adler-Olsen verhaallijnen vernuftig met elkaar verweeft.’
Vrij Nederland ****

‘Uiterst spannende, actuele misdaadroman.’
Gazet van Antwerpen ****

‘Grijpt ingewikkelde sociale kwesties aan terwijl het de lezer vermaakt met Adler-Olsens typische mix van spanning en humor.’
Daily Express