Loading...

Ferry Lane 3 - De regenboog naar Ferry Lane

Nicola May

  • Bindwijze: E-book
  • Taal: nl
  • Categorie: Literatuur & Romans
  • ISBN: 9789020545883
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:E-book
Oorspronkelijke releasedatum:24 mei 2022
Aantal pagina's:336
Ebook Formaat:Adobe ePub
Illustraties:Nee
Betrokkenen
Hoofdauteur:Nicola May
Hoofdauteur:Nicola May
Vertaling
Eerste Vertaler:Patricia Pos
Lees mogelijkheden
Lees dit ebook op:Android (smartphone en tablet) , Kobo e-reader , Desktop (Mac en Windows) , iOS (smartphone en tablet) , Windows (smartphone en tablet)
Overige kenmerken
Editie:1
Studieboek:Nee
Overige kenmerken
Editie:1
Studieboek:Nee

Samenvatting

Een kloddertje liefde hier... 'De regenboog naar Ferry Lane' van Nicola May is het afsluitende deel van de Ferry Lane-serie, 100% Britse feelgood!

In 'De regenboog naar Ferry Lane', het laatste deel van de Ferry Lane-serie van Nicola May, wordt de 39-jarige kunstenares Glanna door de liefde getroffen. En hard ook. Als ze de mysterieuze en fascinerende Isaac Benson ontmoet, vergeet ze spontaan haar gebroken hart en haar single status. Glanna runt de Hartmouth Gallery en organiseert een tekencursus waarbij naaktmodellen betrokken zijn, wat leidt tot de nodige roddels. Dan begint ze een serie kleurrijke berichten te ontvangen, afzender onbekend. Waar leidt deze regenboog toe?

'De regenboog naar Ferry Lane' is het vervolg op 'Welkom in Ferry Lane' en 'De sterrenhemel boven Ferry Lane', en sluit deze heerlijke feelgood-trilogie van Nicola May prachtig af.