Loading...

Costa Rica reisgids magazine

Marlou Jacobs

  • Bindwijze: Paperback
  • Taal: nl
  • Categorie: Reizen
  • ISBN: 9789083042732
Costa Rica bezienswaardigheden, achtergrondartikelen, reisverhalen en handige tips
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Paperback
Oorspronkelijke releasedatum:13 januari 2022
Aantal pagina's:108
Kaarten inbegrepen:Ja
Illustraties:Met illustraties
Betrokkenen
Hoofdauteur:Marlou Jacobs
Tweede Auteur:Godfried van Loo
Tweede Auteur:Godfried van Loo
Overige kenmerken
Editie:2
Product breedte:211 mm
Product hoogte:9 mm
Product lengte:298 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:211 mm
Verpakking hoogte:9 mm
Verpakking lengte:298 mm
Verpakkingsgewicht:453 g
Overige kenmerken
Editie:2
Product breedte:211 mm
Product hoogte:9 mm
Product lengte:298 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:211 mm
Verpakking hoogte:9 mm
Verpakking lengte:298 mm
Verpakkingsgewicht:453 g

Samenvatting

Het bijzondere reisgids magazine voor wie naar Costa Rica reist. Vol voorbereidingstips, bezienswaardigheden, reportages van bewoners en reisverhalen over cultuur en natuur. Met gratis mobiele app.

Populair bij Costa Rica reizigers

Het Costa Rica reisgids magazine is speciaal gemaakt voor de geïnteresseerde Costa Rica reiziger. De reiziger die meer wil weten over cultuur, natuur, geschiedenis en mensen en voor wie de reis al ver vóór vertrek begint met inhoudelijke voorbereidingen. Een luxe uitgave van het Nederlandse reisplatform REiSREPORT dat zowel los als in combinatie met de REiSREPORT app, een praktische en inhoudelijke voorbereiding op je reis biedt. Tientallen aanvullende Nederlandstalige video's zijn te vinden op www . reisreport . nl.

Ontdek de natuur

Costa Rica is een geliefde bestemming voor strandliefhebbers maar wordt bovenal bezocht om de prachtige natuur. Vanzelfsprekend komen dan ook de vele uiterst groene nationale parken veelvuldig aan bod in deze luxe uitgave. De bijzondere dieren, schitterende vogels en vulkanische activiteiten worden uitvoerig behandeld, voorzien van meeslepende fotografie. Zowel vanuit het perspectief van reizigers en vogelaars maar ook in verhalen van bewoners.

Ideaal vóór, tijdens en na je reis

Het Costa Rica reisgids magazine bladert als een magazine maar is net zo goed te ervaren als een natuurboek, een Costa Rica reisgids, reisverhalenbundel, fotoboek... Een luxe uitgave die je op weg helpt om je zo goed mogelijk voor te bereiden op je onvergetelijke reis naar Costa Rica.

Inclusief gratis app

Bovendien stopt het niet bij de laatste bladzijde. Met de gratis app voor mobiel of tablet, vind je tal van bijzondere extra's. Een interactieve routekaart, video's, Costa Rica reizigers community tot zelfs 360 graden video tours voor VR brillen. Allemaal te vinden op www . reisreport . nl.

Onmisbaar voor iedere reiziger

Een onmisbaar reisgids magazine om goed in de stemming te komen voor je reis naar Costa Rica, of natuurlijk om cadeau te geven. Bekijk ook de tientallen video's over allerlei mooie plekken in Costa Rica op de website www . reisreport . nl.