Taal: | nl |
Bindwijze: | Hardcover |
Oorspronkelijke releasedatum: | 03 maart 2022 |
Aantal pagina's: | 160 |
Illustraties: | Met illustraties |
Hoofdauteur: | Elisabeth Scholten |
Hoofdauteur: | Elisabeth Scholten |
Editie: | 1 |
Product breedte: | 198 mm |
Product hoogte: | 17 mm |
Product lengte: | 246 mm |
Studieboek: | Nee |
Verpakking breedte: | 198 mm |
Verpakking hoogte: | 17 mm |
Verpakking lengte: | 246 mm |
Verpakkingsgewicht: | 706 g |
Editie: | 1 |
Product breedte: | 198 mm |
Product hoogte: | 17 mm |
Product lengte: | 246 mm |
Studieboek: | Nee |
Verpakking breedte: | 198 mm |
Verpakking hoogte: | 17 mm |
Verpakking lengte: | 246 mm |
Verpakkingsgewicht: | 706 g |
Heerlijk kookboek voor Marokkaanse en Nederlandse feestmomenten
Na Ellouisa's succesvolle koekjesboek 100 luxe koekjes is er nu een nieuw boek vol originele hartige en zoete hapjes voor tijdens de ramadan, verjaardagen, een high tea of gewoon om thuis van te genieten, bijvoorbeeld bij een kop soep of een vers kopje thee. Want wie houdt er niet van hartige en zoete broodjes, hapjes met bladerdeeg of filodeeg, gefrituurde of juist gezondere snacks, koekjes, taartjes of cupcakes?
100 heerlijke hapjes bevat maar liefst 100 recepten en diverse variaties zodat je je gezinsleden en gasten kunt blijven verrassen. Wat denk je van sappige tandooriburgertjes, Marokkaanse panbroodjes, big mac rolls, feestelijke saladeglaasjes, mini KitKatcheesecakes, zoete-aardappelbites of zachte gehaktbroodjes? Combineer zoet en hartig, ga op de snacktour of kies eens alleen gezonde hapjes. Of je nu graag uren in de keuken staat of juist snel klaar wilt zijn, vegetarisch eet of een allergie hebt, met de hapjes van Ellouisa zet je steeds weer iets bijzonders en lekkers op tafel.
Over 100 luxe koekjes schreef de pers:
'Cees Holtkamp is dÊ banketbakker, Rutger maakte dÊ koekjesbijbel maar de ongekroonde koekjeskoningin is Ellouisa.'
Kookboekennieuws
'Met dit boek kunnen thuisbakkers zonder al teveel moeite de mooiste koekjes op tafel toveren. Je wilt het allemaal maken. Meteen.'
Noord-Hollands Dagblad
'Dit boek is voor iedereen: beginners Ên ervaren bakkers.'
ZIN