Loading...

Siegfried Sauer 2 - De duivel van Berlijn

Fabiano Massimi

  • Bindwijze: E-book
  • Taal: nl
  • Categorie: Literatuur & Romans
  • ISBN: 9789401616126
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:E-book
Oorspronkelijke releasedatum:20 januari 2022
Aantal pagina's:425
Ebook Formaat:Adobe ePub
Illustraties:Nee
Betrokkenen
Hoofdauteur:Fabiano Massimi
Hoofdauteur:Fabiano Massimi
Vertaling
Eerste Vertaler:Mariella Manfre
Lees mogelijkheden
Lees dit ebook op:Android (smartphone en tablet) , Kobo e-reader , Desktop (Mac en Windows) , iOS (smartphone en tablet) , Windows (smartphone en tablet)
Overige kenmerken
Editie:1
Studieboek:Nee
Overige kenmerken
Editie:1
Studieboek:Nee

Samenvatting

In de thriller De duivel van Berlijn van Fabiano Massimi is Siegfried Sauer op zoek naar zijn ex-geliefde. Maar in een duister labyrint van verraad dreigt hij door de geschiedenis te worden ingehaald.

De duivel van Berlijn, het tweede deel in de serie van Fabiano Massimi met rechercheur Siegfried Sauer in de hoofdrol, is een razendspannende zoektocht door het duistere Berlijn op de rand van de oorlog. Voor de lezers van Philip Kerr, Ken Follett en Robert Harris.

Berlijn, 27 februari 1933. Het is een bitterkoude avond en de straten zijn verlaten en doodstil. Maar dat verandert als brandweerlieden zich in allerijl naar de Reichstag haasten, waar een brand razendsnel om zich heen grijpt. Binnen een paar uur na de brand wordt de noodtoestand in de stad afgekondigd.

In Berlijn bevindt zich ook Siegfried Sauer, voormalig commissaris van de politie van MΓΌnchen. Hij is op zoek naar zijn ex-geliefde Rosa, die zich bij het verzet heeft aangesloten en vervolgens is verdwenen. In een duister labyrint van intriges, moord, machtsspelletjes en verraad probeert Sauer Rosa op te sporen, maar hij dreigt te worden ingehaald door de geschiedenis.

De duivel van Berlijn is een nieuwe, briljant uitgewerkte pageturner van Fabiano Massimi waarin feit en fictie op ingenieuze wijze in elkaar overlopen en die de lezer aan de bladzijden gekluisterd houdt.

**** 'De duivel van Berlijn is een prachtige historische thriller die de tijdsgeest uitstekend weet te pakken.' - ThrillZone

'Met De duivel van Berlijn levert Massimi een spannend verhaal in sneltreinvaart af. Het zit zo vol manipulaties, complotten en plotwendingen dat Robert Ludlum er nog een puntje aan kan zuigen.' - Hebban.nl

'Spannend en vermakelijk.' - VN Detective & Thrillergids