Loading...

Lisey's verhaal

Stephen King

  • Bindwijze: E-book
  • Taal: nl
  • Categorie: Literatuur & Romans
  • ISBN: 9789024598830
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:E-book
Oorspronkelijke releasedatum:15 oktober 2021
Aantal pagina's:528
Ebook Formaat:Adobe ePub
Illustraties:Nee
Betrokkenen
Hoofdauteur:Stephen King
Hoofdauteur:Stephen King
Vertaling
Eerste Vertaler:Hugo Kuipers
Tweede Vertaler:Hugo Kuipers
Originele titel:Lisey S Story
Lees mogelijkheden
Lees dit ebook op:Android (smartphone en tablet) , Kobo e-reader , Desktop (Mac en Windows) , iOS (smartphone en tablet) , Windows (smartphone en tablet)
Overige kenmerken
Editie:1
Studieboek:Nee
Overige kenmerken
Editie:1
Studieboek:Nee

Samenvatting

Lisey komt terecht in de duistere wereld waar de demonen van haar overleden man nog niet verdwenen zijn. Nu ook een Apple Original-serie met Julianne Moore en Clive Owen. Lisey Landon verliest haar man na vijfentwintig huwelijksjaren. Scott Landon was een gevierd bestsellerauteur en een gecompliceerd mens, een man met evenveel talenten als geheimen. Al voor ze trouwden wist Lisey dat Scott soms een plaats bezocht – een plaats die hem zowel beangstigde als heelde, die hem levend op kon eten of hem de ideeën gaf die hij nodig had om te leven en te schrijven.

Twee jaar na zijn dood is het aan Lisey om zijn demonen onder ogen te zien en om naar die angstaanjagende plek, genaamd Boo’ya Moon, te gaan. Wat begint als een poging van een weduwe om de werkkamer van haar man op te ruimen, eindigt in een levensgevaarlijke reis door de duisternis die Scott in zich had…