Loading...

Rykoop® - Smoothie boek by Total bodybuilding - Recepten boek - Sportdranken - Eiwitshakes

Rykoop

  • Bindwijze: Boek & online toegang
  • Taal: nl
  • Categorie: Kookboeken
  • ISBN: 8719327358023
Smoothie boek by Total bodybuilding
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Boek & online toegang
Oorspronkelijke releasedatum:05 september 2021
Aantal pagina's:44
Kaarten inbegrepen:Nee
Illustraties:Zowel zwart-wit als kleur
Betrokkenen
Hoofdauteur:Rykoop
Hoofdauteur:Rykoop
Vertaling
Eerste Vertaler:n.v.t.
Originele titel:Smoothie boek by Total bodybuilding
Character
Personage:Geen personage
Lees mogelijkheden
Lees dit ebook op:Android (smartphone en tablet) , Desktop (Mac en Windows) , iOS (smartphone en tablet) , Windows (smartphone en tablet)
Overige kenmerken
Editie:Versie 1
Extra groot lettertype:Ja
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:0 mm
Verpakking hoogte:0 mm
Verpakking lengte:0 mm
Verpakkingsgewicht:0 g
Overige kenmerken
Editie:Versie 1
Extra groot lettertype:Ja
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:0 mm
Verpakking hoogte:0 mm
Verpakking lengte:0 mm
Verpakkingsgewicht:0 g

Samenvatting

Welkom bij het eerste E-book van Total bodybuilding. Dit E-book staat volledig in het teken van smoothies en eiwitshakes. Dit exemplaar bevat maar liefst 35 makkelijke recepten voor het maken van gezonde smoothies die je allerdaags kunt drinken of als sport smoothie kunt gebruiken, voor of na je workout.

Je lichaam verbruikt veel energie op een dag en dit moet natuurlijk ook weer aangevuld worden. Een makkelijke manier om snel de juiste vitamines en energiebronnen binnen te krijgen zijn smoothies. Maar hoe maak je die precies en wat zijn lekkere combinaties qua producten? Daar zullen wij jou bij helpen in het eerste E-book van Total bodybuilding.

Smoothies kunnen snel heel veel calorieën bevatten zonder dat jij het weet. Dit kan komen door de verkeerde producten, maar zelfs als de smoothie alleen uit gezonde bronnen bestaat kan het teveel calorieën bevatten. Wij als fitness en smoothie liefhebbers zijn hier bewust van.

Omdat wij dit E-book voor iedereen toegankelijk willen maken, hebben wij bij elk recept het totaal aantal calorieën genoteerd. Zo kan jij van de smoothies genieten of je nu wilt afvallen, aankomen of op gewicht wilt blijven.

Dit E-book is voorzien van een calorieën berekening waarmee jij makkelijk recepten kan aanpassen naar eigen wens. Tevens zitten er kenmerken in dat het overschakelen van pagina's erg makkelijk maakt. Hierdoor hoef jij niet continu te scrollen.

Disclaimer: Dit E-book bevat niet de samenwerking met Kobo, waardoor het E-book niet automatisch in de Kobo app komt. Het E-book zal handmatig in de app gezet moeten worden. Het E-book kan op elk apparaat geopend worden. Tevens is er geen hardcover beschikbaar van dit E-book. Na aanschaf ontvangt u het product als PDF bijlage in de e-mail.

Bestel dit E-book snel en geniet van de diverse smoothie en eiwitshake recepten.