Loading...

Max Verstappen

James Gray

  • Bindwijze: E-book
  • Taal: nl
  • Categorie: Sport & Outdoor
  • ISBN: 9789021341064
Het verhaal van een kampioen
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:E-book
Oorspronkelijke releasedatum:30 november 2021
Aantal pagina's:204
Ebook Formaat:Adobe ePub
Illustraties:Nee
Betrokkenen
Hoofdauteur:James Gray
Tweede Auteur:is er niet
Tweede Auteur:is er niet
Vertaling
Eerste Vertaler:Edwin Krijgsman
Originele titel:Max Verstappen
Character
Personage:Adventure Time
Lees mogelijkheden
Lees dit ebook op:Android (smartphone en tablet) , Kobo e-reader , Desktop (Mac en Windows) , iOS (smartphone en tablet) , Windows (smartphone en tablet)
Overige kenmerken
Editie:1
Studieboek:Nee
Overige kenmerken
Editie:1
Studieboek:Nee

Samenvatting

Het verhaal van een kampioen

Niet eerder bracht Nederland zoโ€™n autosporttalent voort als Max Verstappen. Op 15 maart 2015 reed Verstappen voor het team van Toro Rosso zijn allereerste Grote Prijs, die van Australiรซ. Hij was toen zeventien jaar en 166 dagen oud en daarmee de jongste debutant in de F1 ooit โ€“ pas een half jaar later zou hij zijn rijbewijs halen. Inmiddels behoort Verstappen tot de groten van het F1-deelnemersveld en vormt hij met zijn team Red Bull Racing een bedreiging voor de Mercedes-hegemonie van de afgelopen jaren.

In Max Verstappen vertelt sportjournalist James Gray voor het eerst het complete levensverhaal van deze uitgesproken persoonlijkheid. Het verhaal van een supertalent die als zoon van F1-legende Jos Verstappen voorbestemd was om coureur te worden en geschiedenis te schrijven. Voor de Nederlandse editie schreef James Gray een extra hoofdstuk over het lopende seizoen.