Loading...

Parijs

Kiki van Dijk

  • Bindwijze: E-book
  • Taal: nl
  • Categorie: Thrillers & Spanning
  • ISBN: 9789401616072
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:E-book
Oorspronkelijke releasedatum:25 november 2021
Aantal pagina's:190
Ebook Formaat:Adobe ePub
Illustraties:Nee
Betrokkenen
Hoofdauteur:Kiki van Dijk
Hoofdauteur:Kiki van Dijk
Lees mogelijkheden
Lees dit ebook op:Android (smartphone en tablet) , Kobo e-reader , Desktop (Mac en Windows) , iOS (smartphone en tablet) , Windows (smartphone en tablet)
Overige kenmerken
Editie:1
Studieboek:Nee
Overige kenmerken
Editie:1
Studieboek:Nee

Samenvatting

In Parijs combineert bestsellerauteur Kiki van Dijk bloedstollende spanning met levensechte personages, tegen de achtergrond van een winterse stad waar niets is wat het lijkt.

De nieuwe winterthriller van Kiki van Dijk zich af in het betoverende Parijs, de meest romantische stad ter wereld. Maar achter de lichtjes en knusse straatjes gaat een gruwelijke werkelijkheid schuil.

Mika werkt als sportjournalist in Rotterdam en besluit op kerstavond naar Parijs te vertrekken. Ze maakt zich zorgen om haar tweelingzus Abby, die daar sinds een jaar woont, maar die ze al een paar dagen niet kan bereiken. In de besneeuwde lichtstad lijkt Abby van de aardbodem verdwenen.

Mika begint een wanhopige zoektocht en ontdekt een aantal onbekende kanten van haar zus, die een heel ander, gevaarlijker leven leidde dan Mika ooit had kunnen vermoeden. Als ze daarna een gruwelijke ontdekking doet, weet ze niet meer wie er uit het nieuwe leven van haar zus nog te vertrouwen is. En of ze zelf nog wel veilig is...

Bestsellerauteur Kiki van Dijk combineert in Parijs als geen ander bloedstollende spanning met levensechte personages, tegen de achtergrond van een winterse stad waar niets is wat het lijkt.

'Zinderende thriller!' ‒ LINDA

'Kiki van Dijk heeft met Parijs een vlotlezende en ook spannende thriller afgeleverd.' - VN Detective & Thrillergids