Loading...

Vleesch

De Vegetarische Slager

  • Bindwijze: Hardcover
  • Taal: nl
  • Categorie: Kookboeken
  • ISBN: 9789038810874
100x een plantaardige ode aan vleesklassiekers
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Hardcover
Oorspronkelijke releasedatum:04 oktober 2021
Aantal pagina's:256
Illustraties:Met illustraties
Betrokkenen
Hoofdauteur:De Vegetarische Slager
Tweede Auteur:José van Mil
Tweede Auteur:José van Mil
Overige kenmerken
Editie:1
Product breedte:198 mm
Product hoogte:29 mm
Product lengte:248 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:198 mm
Verpakking hoogte:29 mm
Verpakking lengte:248 mm
Verpakkingsgewicht:1111 g
Overige kenmerken
Editie:1
Product breedte:198 mm
Product hoogte:29 mm
Product lengte:248 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:198 mm
Verpakking hoogte:29 mm
Verpakking lengte:248 mm
Verpakkingsgewicht:1111 g

Samenvatting

‘Ik vind vlees zo lekker dat ik het vegetarisch maakte,’ zegt oprichter van De Vegetarische Slager Jaap Korteweg. Een decennium geleden maakte het publiek in een nostalgisch slagerijtje op het Haagse Spui kennis met de eerste plantaardige vleeschproducten van deze slager, en inmiddels zijn de vegan Kipstuckjes en Gehacktballen niet meer weg te denken uit de supermarkten. De Vegetarische Slager groeide in tien jaar uit tot een fenomeen, met verkrijgbaarheid in – intussen – 45 landen.

In Vleesch vind je honderd heerlijcke recepten voor de vleesliefhebber. De recepten zijn verdeeld over vijf eetmomenten: ontbijt, brunch & lunch, lecker snacken, doordeweecks, weeckend en tradities. Vleesch biedt tips en tricks om traditionele feel good-gerechten te hacken, zodat je dankzij De Vegetarische Slager nog steeds je favoriete (familie-) recepten op tafel zet. Op z’n plantaardigst, zonder iets in te leveren aan smaack en beleving.