Loading...

Bij Bijdendijk thuis

Joris Bijdendijk

  • Bindwijze: Hardcover
  • Taal: nl
  • Categorie: Kookboeken
  • ISBN: 9789038809847
Dagelijkse kost voor iedereen
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Hardcover
Oorspronkelijke releasedatum:03 januari 2022
Aantal pagina's:432
Illustraties:Met illustraties
Betrokkenen
Hoofdauteur:Joris Bijdendijk
Tweede Auteur:Joël Broekaert
Hoofdillustrator:Jessie Le Comte
Hoofdillustrator:Jessie Le Comte
Overige kenmerken
Editie:1
Product breedte:228 mm
Product hoogte:42 mm
Product lengte:292 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:228 mm
Verpakking hoogte:42 mm
Verpakking lengte:292 mm
Verpakkingsgewicht:1961 g
Overige kenmerken
Editie:1
Product breedte:228 mm
Product hoogte:42 mm
Product lengte:292 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:228 mm
Verpakking hoogte:42 mm
Verpakking lengte:292 mm
Verpakkingsgewicht:1961 g

Samenvatting

GENOMINEERD VOOR HET GOUDEN KOOKBOEK 2022


In dit kookboek neemt chef-kok Joris Bijdendijk je mee in wat er zoal bij hem thuis op tafel verschijnt. Dankzij de ruim 250 recepten en de helder beschreven technieken kan iedereen thuis leren een kreeft schoon te maken of een goede brioche te bakken. Daarnaast schrijft culinair journalist Joël Broekaert met zijn bekende aanstekelijke verwondering over de wetenschappelijke en historische achtergrond van alledaagse ingrediënten als boter en suiker, maar ook over vuur en de illustere vijfde smaak umami.



‘Eigentijds, toegankelijk, verrassend en toch ook vertrouwd. Maar vooral heel inspirerend. Ik kan niet stoppen met kijken naar de heerlijke gerechten met de prachtige fotografie en inspirerende verhalen. Altijd al fan geweest van de keuken van Joris en zijn team. Dit boek is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een must have als je van gastronomie houdt en een echte foodie bent!’ – Nicolette van Dam

‘Joris ken ik als een enorm gedreven, toegankelijke chef in de Champions League van de keuken: de sterrenrestaurants. In dit thuiskookboek spat zijn brede smaak en interesse van de pagina’s af. Van couscous tot Heri Heri tot ovenverse, zelfgemaakte croissants. Dit boek? Een feest!’ – Humberto Tan

‘Ik verwachtte een standaard kookboek, maar dit hier voelt als een stijl die uiteengezet wordt. Ik ga dit volgen.’ – Willie Wartaal