Loading...

Vampire: The Masquerade - RPG: 5th Edition Core Rulebook - Roleplaying Game - Engelstalig - Renegade Game Studios

  • Bindwijze: Onbekende bindwijze
  • Taal: en
  • Categorie: Stripboeken, Manga & Graphic Novels
  • ISBN: 9781735993829
Inhoud
Taal:en
Bindwijze:Onbekende bindwijze
Aantal pagina's:428
Aantal pagina's:428
Overige kenmerken
Editie:1
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:220 mm
Verpakking hoogte:25 mm
Verpakking lengte:285 mm
Verpakkingsgewicht:1859 g
Overige kenmerken
Editie:1
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:220 mm
Verpakking hoogte:25 mm
Verpakking lengte:285 mm
Verpakkingsgewicht:1859 g

Samenvatting

Vampire: The Masquerade - RPG: 5th Edition Core Rulebook

Duik in de meeslepende wereld van Vampire: The Masquerade - RPG: 5th Edition Core Rulebook van Renegade Game Studios. In deze meeslepende vijfde editie belichaam je een vampier die worstelt met overleven, het streven naar suprematie, en het geleidelijke verval van je eigen menselijkheid. Confronteer je angsten voor onvoorstelbare mogelijkheden en navigeer door het verraderlijke landschap van onmenselijke samenzweringen die je omringen.

Stap in de schaduwen en omarm de duisternis met Vampire: The Masquerade - RPG: 5th Edition Core Rulebook. Ontketen de kracht van binnen en confronteer de gruwelen die 's nachts op de loer liggen.

Productinformatie:

  • Originele en Ultieme Horrorervaring: Onderdompel jezelf in het originele en ultieme rollenspel, dat een meeslepende mix biedt van persoonlijke en politieke horror die traditionele grenzen overstijgt.
  • Hongermechanica: Ervaar de meedogenloze Honger die vampiers teistert, een boeiend spel-element dat de vastberadenheid van je personage uitdaagt. Geef toe, en je riskeert de controle te verliezen, vreselijke daden te plegen om je onverzadigbare dorst naar menselijk bloed te bevredigen.
  • Gedurfde 21e Eeuwse Herontwerp: Vampire: The Masquerade - RPG: 5th Edition Core Rulebook omarmt gedurfd de 21e eeuw, met een herontworpen set regels terwijl het trouw blijft aan het diepe verhaal van het origineel. Aanschouw de evolutie van de metaplot terwijl het voortgaat van waar het gebleven was, waarbij het de ingewikkelde details van de wereld van de Kindred onthult tot aan de huidige nacht.
  • Waarschuwing voor Volwassenen: Speel een spel dat volwassen thema's verkent met een waarschuwing voor grafische en geschreven inhoud, waaronder geweld, seksuele thema's en grof taalgebruik. Gebruik lezersdiscriminatie voor een werkelijk meeslepende en intense game-ervaring.
  • Politieke Intriges en Persoonlijke Struggles: Navigeer elke nacht op het scherpst van de snede van persoonlijke en politieke conflicten terwijl je worstelt met de uitdagingen van de wereld van de Kindred. Ontdek de geheimen, bondgenootschappen en verraden die jouw lot vormen in deze boeiende RPG.