Loading...

De weddingplanner 1-9 - De weddingplanner

Marijke Vos

  • Bindwijze: E-book
  • Taal: nl
  • Categorie: Literatuur & Romans
  • ISBN: 9789047206675
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:E-book
Oorspronkelijke releasedatum:29 maart 2021
Aantal pagina's:337
Ebook Formaat:Adobe ePub
Illustraties:Nee
Betrokkenen
Hoofdauteur:Marijke Vos
Hoofdauteur:Marijke Vos
Lees mogelijkheden
Lees dit ebook op:Android (smartphone en tablet) , Kobo e-reader , Desktop (Mac en Windows) , iOS (smartphone en tablet) , Windows (smartphone en tablet)
Overige kenmerken
Editie:1
Studieboek:Nee
Overige kenmerken
Editie:1
Studieboek:Nee

Samenvatting

De weddingplanner van Marijke Vos is een sprankelende feelgoodserie over Tessa, die de bijzonderste bruiloften organiseert. Nu alle negen delen in één omnibus!

De weddingplanner is een sprankelende feelgoodserie van Marijke Vos, auteur van Van Chanel naar flanel, Alles op alles en Het staat in de sterren.

Tessa organiseert als assistent-weddingplanner de mooiste bruiloften. Als Tessa onverhoopt haar baan bij een vervoersbedrijf verliest, en ook nog eens gedumpt wordt door haar vriend, is ze ervan overtuigd dat haar leven instort. Gelukkig kan ze haar gedachten verzetten: ze gaat naar de bruiloft van een studievriendin en ontmoet daar de creatieve maar wat chaotische weddingplanner Maartje. Wanneer het trouwfeest in het water dreigt te vallen, zet Tessa haar organisatieskills in om Maartje te helpen. Ze blijken een goed duo en er ontstaat een samenwerking tussen deze twee uitersten.

Samen storten Maartje en Tessa zich op de meest bijzondere trouwerijen, inclusief bridezilla’s, last-minute afzeggingen en dronken ooms. En o ja, Rob, de leukste cateraar van het land, is er ook opvallend vaak bij...