Loading...

MotorTheorieboek - Motor Theorieboek - MotorTheorie Boek Rijbewijs A + 3250 Oefenvragen + 50 Examens + Samenvatting + Apps + CBR Rijbewijs A Halen - Lens Media

Lens Verkeersleermiddelen

  • Bindwijze: Boxset
  • Taal: nl
  • Categorie: Rechten
  • ISBN: 8719327455616
-
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Boxset
Oorspronkelijke releasedatum:18 november 2022
Aantal pagina's:290
Kaarten inbegrepen:Ja
Illustraties:Met illustraties in kleur
Betrokkenen
Hoofdauteur:Lens Verkeersleermiddelen
Hoofdauteur:Lens Verkeersleermiddelen
Vertaling
Eerste Vertaler:Motor Theorieboek 2024
Originele titel:Motor Theorieboek 2024 Rijbewijs A met Online Examens en Oefenvragen
Character
Personage:Geen personage
Lees mogelijkheden
Lees dit ebook op:Overige e-reader
Overige kenmerken
Dyslexievriendelijk:Ja
Editie:Motor Theorieboek
Extra groot lettertype:Ja
Studieboek:Ja
Verpakking breedte:350 mm
Verpakking hoogte:26 mm
Verpakking lengte:250 mm
Verpakkingsgewicht:600 g
eWaste:Nee
Overige kenmerken
Dyslexievriendelijk:Ja
Editie:Motor Theorieboek
Extra groot lettertype:Ja
Studieboek:Ja
Verpakking breedte:350 mm
Verpakking hoogte:26 mm
Verpakking lengte:250 mm
Verpakkingsgewicht:600 g
eWaste:Nee

Samenvatting

Dit Motor Theoriepakket van Lens Media bestaat uit het Beste Motor Theorieboek (jaren opeenvolgende verkozen door de jury het Nationaal Theoriecentrum), Online toegang tot 3250 oefenvragen en 50 online oefenexamens, een samenvatting van de Motor Theorie, handige Mobiele apps en uitleg voor het CBR-praktijkexamen. Alles wat je nodig hebt! Als je alle leermiddelen volledig benut kan je met een gerust hart naar het officiele CBR theorie-examen 2023.

Over Lens Verkeersmiddelen

Lens Verkeersmiddelen is opgericht in 2005. Sindsdien levert de uitgeverij vele kwalitatief hoogwaardige verkeersleermiddelen aan rijscholen door het hele land. Sinds 2021 verkoopt de uitgeverij ook direct aan leerlingen. Met het lesmateriaal van Lens Media haal je het hoogste kwaliteit in huis, voor een betaalbare prijs.

Hoe gebruik je dit Motor Theorie Pakket:

Aangeraden gebruikersvolgorde van de leermiddelen voor het theorie-examen:

  1. Leren: Neem het motor theorieboek één keer door.
  2. Leren: Lees de samenvatting.
  3. Herhaal de stof door het maken van de 3250 oefenvragen
  4. Toets jezelf door het maken van de 50 online theorie oefenexamens.

Maak tussendoor ook gebruik van de verkeersbordenapp en de voorrangapp. Het boekje over het CBR-praktijkexamen kun je gebruiken als je geslaagd bent voor je theorie-examen.

Motor Theorieboek voor 2023

Alle leerstof die je moet kennen voor het motor theorie-examen staat erin. Uniek is de schrijfstijl, deze is zeer toegankelijk met leesniveau B1. De zinnen zijn dus kort en het taalgebruik is makkelijk. Je struikelt dus niet over lange zinnen en hoeft zeker niet het woordenboek erbij te pakken. Het Motor Theorieboek van Lens Media leest dus makkelijk weg. De schrijvers hebben ervoor gezorgd dat je de leerstof eenvoudig en snel tot je kunt nemen. Mede dankzij de heldere illustraties en handige, overzichtelijke schema’s.

Het motor theorieboek bevat 25 hoofdstukken. Deze gaan bijvoorbeeld over: algemene bepalingen en verkeerswetgeving, gebruik gordels, inrichting lading en slepen, snelheid, inhalen, stilstaan en parkeren, gebruik van lichten, enzovoort. Dit is dezelfde indeling het door het CBR gebruikt wordt.

3250 Oefenvragen + 50 Online oefenexamens

Met deze licentie krijg je toegang tot maar liefst 3250 oefenvragen en 50 online oefenexamens. Je kunt ze een onbeperkt aantal keren maken. Dus je kunt volop aan de slag met het leren en toetsen van je kennis. Bij ieder fout antwoord staat er uitgelegd waarom het onjuist is. Ook krijg je na afloop een studieadvies. Hierin wordt verwezen naar bepaalde hoofdstukken in het boek die je nog eens zou moeten doornemen. Zo leer je heel effectief. Het platform is mobiel vriendelijk, dus je kunt overal en altijd leren en oefenen.

Voor mensen met dyslexie is het mogelijk de letters groter te maken en de vragen te laten voorlezen. Heb je last van kleurenblindheid? Dan kun je de kleuren van de oefenexamens aanpassen, zodat je alles goed kunt zien.

Wat is het verschil tussen oefenvragen en examens?
Je begint met leren via 3250 oefenvragen. Na het beantwoorden van een vraag krijg je direct het antwoord. Hierbij staat een uitgebreide uitleg waarom dit het goed antwoord is. Zo leer je dus. Bij een examen krijg je niet direct het antwoord, maar zie je aan het eind of je geslaagd bent, of niet. Ook hier staat er een uitleg bij elke vraag.

Oefenvragen gebruik je om te leren, examens om jezelf te toetsen of je alles weet.

Licentie:
De licentie geeft toegang tot 3250 oefenvragen en 50 examens, die je onbeperkt kan maken. Totaal kunt u 20 uur ingelogd zijn, bij het uitloggen stopt de tijd. Gemiddeld gebruikt iemand 5,5 uur, dus de 20 uur is ruim voldoende.
De licentie is te verdelen over dagen, weken, maanden of zelfs jaren.

Samenvatting Theorie in’ t kort

De titel van de samenvatting zegt het al: de belangrijkste theorie staat beknopt weergegeven. Na het bestuderen van het theorieboek is dit een fijn hulpmiddel waarmee je de puntjes op de i kunt zetten. Bovendien is de samenvatting licht van gewicht en klein, dus je kunt waar je maar wilt de theorie nog even doornemen. Let wel: met alleen de samenvatting red je het niet. Eerst neem je het theorieboek goed door.

Voorrangapp

Met behulp van deze app oefen je verschillende verkeerssituaties. Binnen de app vind je willekeurige kruispunten. Jij geeft aan in welke volgorde verkeersdeelnemers verder mogen gaan. Door dit regelmatig te oefenen ben jij goed voorbereid op het sleepvragenonderdeel van het CBR-theorie-examen. Je kunt deze app installeren op je Androidtoestel, iPhone of iPad.

Verkeersbordenapp

Binnen deze verkeersbordenapp vind je alle verkeersborden, gesorteerd per categorie. Het leren van verkeersborden wordt doorgaans als moeilijk ervaren. Het zijn er zóveel! Deze app biedt hierin uitkomst. De app kun je gebruiken op je iPad, iPhone of Androidtoestel.

TheorieTotaal Kwaliteit en Service

Bij dit product zit de kwaliteit-en servicegarantie van TheorieTotaal. Je ontvangt hierdoor:

  1. Bezorging ook op maandag en zaterdag
  2. Past door de brievenbus, je hoeft dus niet thuis te zijn
  3. Niet goed = geld terug. Gratis retourservice
  4. Support van onze theorie afdeling via WhatsApp