Loading...

Scooter Theorieboek met Samenvatting en Apps - Scooter Theorieboek Rijbewijs AM (Bromfiets

Lens Verkeersleermiddelen

  • Bindwijze: Onbekende bindwijze
  • Taal: nl
  • Categorie: Onderwijs & Didactiek
  • ISBN: 8719327452585
Beste Scooter Theorieboek van 2023 verkozen door de theoriedocenten van Nationaal Theoriecentrum. Geschikt voor 2023. Voor 13:00 uur besteld, vanavond in huis.
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Onbekende bindwijze
Oorspronkelijke releasedatum:12 november 2022
Aantal pagina's:190
Kaarten inbegrepen:Ja
Illustraties:Met illustraties in kleur
Betrokkenen
Hoofdauteur:Lens Verkeersleermiddelen
Tweede Auteur:Scooter theorieboek
Tweede Auteur:Scooter theorieboek
Vertaling
Eerste Vertaler:Bromfiets Theorieboek
Originele titel:Scooter Theorieboek 2024
Character
Personage:Geen personage
Overige kenmerken
Dyslexievriendelijk:Ja
Editie:Scooter Theorieboek voor Rijbewijs AM 2023 (Brommer en Bromfiets) met Samenvatting + Mobiele Apps
Extra groot lettertype:Ja
Product breedte:220 mm
Product hoogte:25 mm
Product lengte:310 mm
Studieboek:Ja
Verpakking breedte:220 mm
Verpakking hoogte:25 mm
Verpakking lengte:310 mm
Verpakkingsgewicht:687 g
eWaste:Nee
Overige kenmerken
Dyslexievriendelijk:Ja
Editie:Scooter Theorieboek voor Rijbewijs AM 2023 (Brommer en Bromfiets) met Samenvatting + Mobiele Apps
Extra groot lettertype:Ja
Product breedte:220 mm
Product hoogte:25 mm
Product lengte:310 mm
Studieboek:Ja
Verpakking breedte:220 mm
Verpakking hoogte:25 mm
Verpakking lengte:310 mm
Verpakkingsgewicht:687 g
eWaste:Nee

Samenvatting

Dit theoriepakket voor je scooter rijbewijs AM bestaat uit een makkelijk leesbaar scooter theorieboek, een samenvatting en twee handige theorie apps. In het boek staat álles wat je moet weten om te kunnen slagen. De samenvatting is een fijn leerhulpmiddel en met de apps kun je de verkeersborden en voorrangsregels nog eens extra goed oefenen.

Voor 13:00 uur besteld = vanavond in huis (muv zaterdag en zondag).

Scooter Theorieboek 2022 (Brommer / Bromfiets)

Leest als een trein, heldere illustraties, samengesteld volgens de meest recente CBR-richtlijnen: van deze voordelen mag je genieten als je dit scooter theorieboek 2022 aanschaft. Onderwerpen zoals verkeerswetgeving, techniek, voorrangsregels, inhalen, snelheid, voorsorteren en verkeerslichten worden allemaal helder uitgelegd. Jij weet straks precies hoe je scooter werkt, welke risico’s er zijn en hoe je je op de juiste manier gedraagt in het verkeer.

Het boek bestaat uit 25 hoofdstukken. Wil je weten of je de leerstof goed genoeg kent? Het scooter theorieboek is eenvoudig uit te bereiden met een licentie voor examens te oefenen. Deze licentie geeft je 20 uur lang toegang tot wel 500 oefenvragen en 50 online oefenexamens. Als je een fout antwoord geeft wordt er bij deze examens uitgelegd waarom het niet klopt. Hierdoor kun je heel effectief leren. Het is aan te raden eerst de verkeerstheorie door te nemen en dan pas de oefenvragen te maken.

Samenvatting theorieboek

Als je het theorieboek helemaal hebt doorgenomen is het handig de samenvatting erbij te pakken. Hierin staat de allerbelangrijkste scootertheorie beknopt weergegeven. Zo kun je alles nog even op je gemakje doornemen en de puntjes op de i zetten. De samenvatting is kleiner dan het theorieboek en kun je zodoende gemakkelijk overal mee naartoe nemen: de trein, de bus, de wachtruimte bij de tandarts, enzovoort. Als je toch zit te wachten kun je net zo goed je scootertheorie nog even doornemen, toch?

Mobile apps

Verkeersborden
Naast het theorieboek en de samenvatting krijg je 2 apps: borden en voorrang. De verkeersbordenapp bevat alle verkeersborden. Verkeersborden lijken veel op elkaar en het zijn er heel veel (meer dan 1.000!), dus is het verstandig hier extra aandacht aan te besteden. In de app staan de borden onderverdeeld in overzichtelijke categorieën, waaronder: snelheid, voorrang, rijrichting, parkeren en stilstaan, overige geboden, verkeersregels, bebouwde kom, enzovoort. Je kunt deze app installeren op je iPhone, iPad of Androidtoestel.

Voorrangapp

Met de voorrangapp leer je precies hoe voorrang geven werkt. Wie geef je eerst voorrang? Wanneer krijg jijzelf voorrang? Je oefent de voorrangsregels aan de hand van kruispunten. Op deze kruispunten staan verkeersdeelnemers en jij geeft aan in welke volgorde zij verder mogen. De wijze waarop je de voorrangsregels leert komt volledig overeen met de sleepvragen in het CBR-theorie-examen. Je kunt deze app installeren op je iPhone, iPad of Androidtoestel.

Over Lens Media

Dit theoriepakket voor de scooter wordt uitgegeven door Lens Media. De uitgeverij is al jaren marktleider. Voorheen werden de leerproducten alleen aan rijscholen verkocht. Sinds 2022 zijn de producten ook direct voor leerlingen beschikbaar. Met de verkeersleermiddelen van Lens Media kun je op de manier oefenen die bij jou past. Lens houdt bijvoorbeeld ook rekening met mensen die dyslexie hebben of kleurenblind zijn. Iedereen verdient het om zijn scooterrijbewijs te halen!

Als je al deze verkeersleermiddelen ten volle benut, ben je niet alleen goed voorbereid op je examen, de leerstof blijft ook goed beklijven en heeft een langdurig effect. Zo ga je straks uiterst veilig de weg op!

TheorieTotaal Kwaliteit en Service

Bij dit product zit de kwaliteit-en servicegarantie van TheorieTotaal. Je ontvangt hierdoor:

  1. Verkozen tot het Beste Scooter Theorieboek 2022 door het Nationaal Theoriecentrum.
  2. Snelste levering van Nederland. Voor 13:00 uur besteld = vanavond in huis (muv zaterdag en zondag)
  3. Bezorging ook op maandag en zaterdag
  4. Past door de brievenbus, je hoeft dus niet thuis te zijn
  5. Niet goed = geld terug. Gratis retourservice
  6. Support van onze theorie afdeling via WhatsApp: 085-0605053