Loading...

Scooter Theorie Boek Compleet pakket - Brommer Rijbewijs AM - Met Theorieboek, Online, Samenvatting en meer - Lens Media

Lens Verkeersleermiddelen

  • Bindwijze: Softcover
  • Taal: nl
  • Categorie: Rechten
  • ISBN: 8720299281462
Beste Scooter Theorieboek verkozen door de theoriedocenten van Nationaal Theoriecentrum.
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Softcover
Oorspronkelijke releasedatum:04 december 2022
Aantal pagina's:501
Kaarten inbegrepen:Ja
Illustraties:Met illustraties in kleur
Betrokkenen
Hoofdauteur:Lens Verkeersleermiddelen
Hoofdauteur:Lens Verkeersleermiddelen
Vertaling
Eerste Vertaler:Scooter theorieboek
Originele titel:Scooter Theorieboek voor rijbewijs AM examen
Character
Personage:Geen personage
Lees mogelijkheden
Lees dit ebook op:Desktop (Mac en Windows) , Android (smartphone en tablet) , iOS (smartphone en tablet) , Kobo e-reader , Overige e-reader , Windows (smartphone en tablet)
Overige kenmerken
Dyslexievriendelijk:Ja
Editie:Scooter Theorieboek, Samenvatting, Online Examens Oefenen, Verkeersbordenboekje en CBR Examen Rijbewijs Halen. Geschikt voor 2023.
Extra groot lettertype:Ja
Studieboek:Ja
Verpakkingsgewicht:1001 g
eWaste:Nee
Overige kenmerken
Dyslexievriendelijk:Ja
Editie:Scooter Theorieboek, Samenvatting, Online Examens Oefenen, Verkeersbordenboekje en CBR Examen Rijbewijs Halen. Geschikt voor 2023.
Extra groot lettertype:Ja
Studieboek:Ja
Verpakkingsgewicht:1001 g
eWaste:Nee

Samenvatting

Theorie Boek voor Scooter, Broommer en Bromfiets. Compleet Pakket 2022 met Theorieboek, Samenvatting, Online Examens Oefenen, Verkeersbordenboekje en CBR Examen Rijbewijs Halen voor Rijbewijs AM.

Het Nationaal Theoriecentrum heeft dit scooter theorieboek verkozen tot Beste Scooter Theorieboek van 2022.
Wil jij zeker weten dat je in één keer slaagt voor het Scooter Rijbewijs AM theorie-examen? Dan is dit pakket perfect voor jou. Doordat de lesstof in verschillende vormen wordt aangeboden en hiermee ook regelmatig herhaald wordt kan er in theorie niets meer mis gaan. Wat jij daarvoor moet doen? Optimaal gebruik maken van de aangeboden lesstof en dan fluitend je scooter theorie-examen door!

Dit pakket bestaat uit het scooter theorieboek, de samenvatting, het verkeersbordenboekje, online oefenexamens en het boekje 'CBR je rijbewijs halen'. Dit pakket is geschikt voor het Rijbewijs AM (Scooter, Brommer en Bromfiets).

Theorieboek Scooter 2022

Dit theorieboek bevat alle lesstof die je nodig hebt om te slagen voor je scooter theorie-examen. Alle theorie wordt helder en duidelijk uitgelegd. Het boek is geschreven op B2 niveau, zodat het gemakkelijk wegleest. De theorie is voorzien van duidelijke illustraties en handige schema’s. De in dit boek opgenomen lesstof voldoet aan de meest actuele Nederlandse en Europese weg- en regelgeving.

Samenvatting Theorieboek Scooter 2022

Met de samenvatting van het theorieboek heb je een overzicht van de belangrijkste punten uit het theorieboek scooter (bromfiets) 2022. Dit boekje is ideaal te gebruiken als naslagwerk of om de belangrijkste punten uit de lesstof te herhalen. Ook kun je dit boekje gebruiken als spiekbriefje bij het maken van een proefexamen. Als spiekbriefje? Ja, je hoort het goed. Bij het oefenen van je examens gaat het erom dat je de stof zo vaak mogelijk herhaalt. Uiteindelijk wil je natuurlijk je examens maken zonder te spieken, maar zeker in de eerst fase van proefexamens maken is het geen probleem als je bij sommige vragen even spiekt.

Leertip: markeer in de samenvatting de lesstof die je op moet zoeken. Dit helpt je eraan herinneren dat je bij deze informatie moest spieken en dat het daarom belangrijk is dat je deze stof nog eens extra goed leert!

3250 oefenvragen en 50 Online Theorie Proefexamens

De online proefexamens zijn onmisbaar bij het leren van je bromfietstheorie. Allereerst is het dé manier om lesstof continu te herhalen. Daarnaast biedt het maken van online oefenexamens je het echte examen gevoel, waardoor je hier een stuk kalmer en zelfverzekerder in kunt zijn met het echte examen. Bovendien geeft het je inzicht in je leerproces. Na het maken van een examen krijg je altijd een terugkoppeling over de gemaakte fouten. Zo weet je precies wat je nog moet leren. De licentie geeft je toegang tot maar liefst 50 examens! Alle vragen die mogelijk gesteld worden tijdens je CBR Scooter theorie-examen staan in dit platform.

Wat is het verschil tussen oefenvragen en examens?
Je begint met leren via 3250 oefenvragen. Na het beantwoorden van een vraag krijg je direct het antwoord. Hierbij staat een uitgebreide uitleg waarom dit het goed antwoord is. Zo leer je dus. Bij een examen krijg je niet direct het antwoord, maar zie je aan het eind of je geslaagd bent, of niet. Ook hier staat er een uitleg bij elke vraag.

Oefenvragen gebruik je om te leren, examens om jezelf te toetsen of je alles weet.

Licentie
De licentie geeft je onbeperkt toegang tot 3250 oefenvragen en 50 examens, voor 20 uur lang. De tijd telt alleen als je ingelogd bent. Log je uit, dan stopt de tijd en kan je de volgende dag, week of zelfs volgende maand verder. Met de 3250 oefenvragen en 50 examens heb je toegang tot het Beste en Meest Uitgebreide oefenen-en leerplatform van Nederland.

Al met al geeft deze licentie je toegang tot het beste online leer platform van Nederland (verkozen door het Nationaal Theoriecentrum in 2022) en is dit de beste manier om je voor te bereiden op je theorie-examen.

Verkeersbordenboekje

Nederland telt ruim 3 miljoen verkeersborden! Dat zijn er nogal een aantal. Nu zijn ze gelukkig niet allemaal verschillend, maar nog steeds is het een flinke opgave om ze te leren. Er zijn verkeersborden voor snelheid, voorrang, parkeren en stilstaan, waarschuwing, en nog veel meer. Om deze reden biedt Lens Media een boekje met het overzicht van alle verkeersborden. Als naslagwerk of om jezelf te overhoren. Leertip: bedek met een papiertje de woorden onder de verkeersborden en probeer deze zelf te benoemen.

Je Rijbewijs Halen

In dit boekje vind je alle informatie omtrent het halen van je rijbewijs. Tips om de theorie te leren, een uitleg over het reserveren van je examen, hoe het theorie-examen er in de praktijk uitziet en hoe je na het slagen je rijbewijs aanvraagt.

Verkeersborden en voorrangsapp

Ten alle tijden leren, waar je dan ook bent, met deze handige apps. De verkeersbordenapp biedt een overzicht van alle verkeersborden met daarbij hun betekenis. De voorrangsapp helpt je de voorrangsregels onder de knie te krijgen. Voorrang is een onderdeel waar veel vragen over gesteld worden op het theorie-examen. Keer op keer is het een kwestie van de juiste regels toepassen op unieke situaties. Oefening baart kunst! Dus maak gebruik van deze handige app.

TheorieTotaal Kwaliteit en Service

Bij dit product zit de kwaliteit-en servicegarantie van TheorieTotaal. Je ontvangt hierdoor:

  1. Verkozen tot het Beste Scooter Theorieboek 2022 door het Nationaal Theoriecentrum.
  2. Snelste levering van Nederland. Voor 13:00 uur besteld = vanavond in huis (muv zaterdag en zondag)
  3. Bezorging ook op maandag en zaterdag
  4. Past door de brievenbus, je hoeft dus niet thuis te zijn
  5. Niet goed = geld terug. Gratis retourservice
  6. Support van onze theorie afdeling via WhatsApp: 085-0605053