Loading...

Jan J. Pieterse - Het beste van Jan J. Pieterse - Zijn meest opmerkelijke puntdichten - light verse en plezierdichten

Jan J. Pieterse

  • Bindwijze: Paperback
  • Taal: nl
  • Categorie: Kunst & Fotografie
  • ISBN: 9789068060751
Zijn meest opmerkelijke puntdichten
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Paperback
Aantal pagina's:128
Kaarten inbegrepen:Nee
Illustraties:Nee
Betrokkenen
Illustraties:Nee
Overige kenmerken
Extra groot lettertype:Nee
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:200 mm
Verpakking hoogte:10 mm
Verpakking lengte:275 mm
Verpakkingsgewicht:160 g
Overige kenmerken
Extra groot lettertype:Nee
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:200 mm
Verpakking hoogte:10 mm
Verpakking lengte:275 mm
Verpakkingsgewicht:160 g

Samenvatting

In februari 2021 verscheen de 21ste bundel met puntdichten van Jan J. Pieterse. Het boek bevat de meest opmerkelijke puntdichten uit 30 jaar werk. Er werd een keuze gemaakt uit de vele gedichten die tijdens de optredens en presentaties het meest voorgelezen zijn en bovendien veelvuldig geciteerd worden.

Het werk in de bundels van Jan J. Pieterse bevat light verse, puntdichten, wisecracks, oneliners en tongue-in-cheek-poetry. Jan J. Pieterse neemt de lezer als het ware mee langs het leven an sich, met alle diepte- en hoogtepunten van dien. Jeugdtrauma’s, relaties en seks, kunst en sport, geweld, ouderdom en dood komen veelal op relativerende wijze puntig en geestig aan bod.

Het boek is zowel in een boekhandelseditie verkrijgbaar, maar ook in een versie waarbij het mogelijk is het boek te personaliseren met de naam van de ontvanger, een eigen voorwoord en foto op de cover. Zo heb je voor iemand een heel persoonlijk cdaeau op maat. Bestel dan op boekalscadeau.nl/gepersonaliseerd-cadeau/persoonlijk-cadeau/jan-pieterse-puntdichter-beste

Jan J. Pieterse is naast dertig jaar Cabarestafette bekend van de cabaretvoorstellingen van Mannen van Taal (met Frank van Pamelen en John Schleipen), Wedstrijdje?! (met Johan Hoogeboom en Dorine Wiersma), LichteGedichtenDag (met Frank van Pamelen), Cultuur met Mes & Vork, De-Grote-Hi-Ha-Hondelul-Voetbalshow, Radio5-rijmservice, diverse andere theater-, online- en radioproducties en zijn vele interviews met theatermakers voor Haarlems Dagblad en andere bladen.