Loading...

Robijn Classics Color Capsules - 3 x 29 wasbeurten - Voordeelverpakking

Robijn

  • ISBN: 8720181116339
Productinformatie
Aantal wasbehandelingen:87 wasbeurten
Geschikt voor type was:Gekleurde was
Substantie:Capsule
Type wasmiddel:Voorwas
Geursoort:Fris
Parfumvrij:Nee
Verpakking
Formaat verpakking:Voordeel
Verpakkingsgewicht:3080 g
Inhoud:0 l
Gevarenaanduiding
Signaalwoord:Niet van toepassing
Gevarenaanduiding (H-zinnen):H303:Kan schadelijk zijn bij inslikken
Voorzorgsaanduiding (P-zinnen):P102:Buiten het bereik van kinderen houden
Overige kenmerken
Verpakking breedte:27.80 cm
Verpakking hoogte:14.70 cm
Verpakking lengte:41.20 cm
Overige kenmerken
Verpakking breedte:27.80 cm
Verpakking hoogte:14.70 cm
Verpakking lengte:41.20 cm

Samenvatting

Robijn Classics Color 3-in-1 Wascapsules met Color Serum, wassen je gekleurde was stralend schoon en houden je kleding lang mooi met de heerlijke geur van Robijn.

  • Robijn Classics Color 3-in-1 Wascapsules voor de bonte was
  • Met de heerlijke geur van Robijn, ontwikkeld door parfumexperts
  • Robijn Color met Color Serum, speciaal ontwikkeld voor de gekleurde was
  • Gebruik in combinatie met de Robijn Passiebloem en Bergamot Wasverzachter
  • Met 92% biologisch afbreekbare ingrediënten voor duurzamer wassen
  • Geniet in geuren en kleuren met Robijn wasmiddel en wasverzachter

Over Robijn Color 3-in-1 Wascapsules:
Robijn Color 3-in-1 Capsules hebben een unieke formule die speciaal is ontwikkeld voor de bonte was. Het wasmiddel bevat kleurbeschermers die ervoor zorgen dat de vezels en de kleuren van je favoriete kleding langer mooi blijven. Geniet van de stralende kleuren van je wasgoed, want wat mooi is, moet mooi blijven. De 3-in-1 wascapsules geven je was een langdurige frisse geur en bevatten 92% biologisch afbreekbare ingrediënten. Voor een duurzame was met uitstekende resultaten, zelfs in koude (20 °C) en korte (30 min) wasbeurten. De capsules zijn 100% oplosbaar en verkrijgbaar in een plasticvrije en 100% recyclebare verpakking*.

Hoe te gebruiken:
Doe een capsule in de trommel, voordat de was erin gaat, en zet de wasmachine aan op het juiste wasprogramma. Voorwassen is niet nodig. Robijn capsules kun je het beste niet met vochtige handen vastpakken; hierdoor kan de beschermfolie rondom de capsules oplossen en kunnen ze aan elkaar gaan plakken. Was je handen na gebruik van de capsules. Bewaar de wascapsules op een koele en droge plaats.

Genieten met Robijn:
Robijn vindt het belangrijk dat we kunnen genieten in een wereld die maar doorraast en soms aan ons voorbij vliegt. Juist van kleine dingen, zoals de geuren en kleuren die je in het dagelijks leven tegenkomt. Om ervoor te zorgen dat je altijd in geuren en kleuren kunt genieten, steekt Robijn veel zorg en aandacht in het ontwikkelen van de producten. Wasverzachters met heerlijke geuren, en wasmiddelen die kleuren lang mooi houden. Daarmee brengt Robijn deze genietmomentjes ook binnenshuis tot leven: tijdens het aantrekken van pas gewassen jeans of als je tussen de lakens stapt, gewassen met heerlijk ruikend wasmiddel en wasverzachter. Het motto van Robijn is al jaren "Wat mooi is, moet mooi blijven". Met wasmiddelen en wasverzachters van Robijn zorg je dat je kleding langer als nieuw blijft, en bovendien heerlijk ruikt.

*Onze kartonnen verpakking is plasticvrij, exclusief lijm en laklaag