Loading...

Royalty inkomsten

Stefano Calicchio

  • Bindwijze: E-book
  • Taal: nl
  • Categorie: Computers & Informatica
  • ISBN: 9791220254908
Hoe u automatische annuïteiten creëert door uw ideeën en persoonlijke genialiteit om te zetten in royalty-inkomsten
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:E-book
Oorspronkelijke releasedatum:23 januari 2021
Ebook Formaat:Adobe ePub
Betrokkenen
Hoofdauteur:Stefano Calicchio
Hoofdauteur:Stefano Calicchio
Lees mogelijkheden
Lees dit ebook op:Android (smartphone en tablet) , Kobo e-reader , Desktop (Mac en Windows) , iOS (smartphone en tablet) , Windows (smartphone en tablet)
Overige kenmerken
Studieboek:Nee
Overige kenmerken
Studieboek:Nee

Samenvatting

Wilt u weten hoe u uw ideeën kunt omzetten in inkomsten? Wil je een inkomen creëren dat niet voortkomt uit werken op uurbasis? Weet u hoe u uw creativiteit en talent kunt omzetten in royalty's?
Deze gids is gemaakt om vragen als deze te beantwoorden. Over het algemeen wordt aangenomen dat geld verdienen met creatief werk alleen is weggelegd voor professionals van wereldklasse: briljante uitvinders, musici, kunstenaars of schrijvers. Integendeel, vandaag is er voor iedereen een reële mogelijkheid om royalty-inkomsten te verwerven.
Het creëren van inkomsten uit digitale inhoud, kunst of gewoon uit uw ideeën is dus een weg die kennis, opleiding en toepassing vereist. Maar het web heeft de mogelijkheid om je ideeën in geld om te zetten toegankelijker gemaakt. Deze gids neemt u bij de hand en legt stap voor stap uit hoe u inkomsten kunt genereren uit redactionele, artistieke, fotografische en muzikale inhoud en uw vermogen om waarde te genereren voor anderen door middel van intelligentie en creativiteit.