Loading...

New Italian

Sergio Herman

  • Bindwijze: Hardcover
  • Taal: nl
  • Categorie: Kookboeken
  • ISBN: 9789038809878
Recepten en verhalen
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Hardcover
Oorspronkelijke releasedatum:03 juni 2021
Aantal pagina's:304
Kaarten inbegrepen:Nee
Illustraties:Met illustraties
Betrokkenen
Hoofdauteur:Sergio Herman
Hoofdauteur:Sergio Herman
Overige kenmerken
Editie:1
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:217 mm
Product hoogte:33 mm
Product lengte:277 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:206 mm
Verpakking hoogte:33 mm
Verpakking lengte:276 mm
Verpakkingsgewicht:1562 g
Overige kenmerken
Editie:1
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:217 mm
Product hoogte:33 mm
Product lengte:277 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:206 mm
Verpakking hoogte:33 mm
Verpakking lengte:276 mm
Verpakkingsgewicht:1562 g

Samenvatting

Italiaans eten. Comfortfood van de zuiverste soort. Net zoals zovelen onder ons is Sergio Herman al jaren in de ban van de Italiaanse eetcultuur. Wie wordt er niet gelukkig van een bord pasta? De Italiaanse keuken is over de hele wereld geliefd en behoort tot het culinair erfgoed, maar er lijken vaak alleen authentieke gerechten te worden gekookt; er wordt weinig met nieuwe smaakcombinaties geëxperimenteerd.

Daar brengt Sergio verandering in met zijn take op de ‘cucina nuova’. In meer dan zestig goed thuis te bereiden recepten presenteert hij gerechten die in de basis klassiek Italiaans zijn, maar altijd een eigen flow of karaktervolle twist hebben en echt blijk geven van zijn visie op de nieuwe Italiaanse keuken. Verwacht dus geen authentieke pasta carbonara met spek, eerder een carbonara met pipe rigate en noordzeekrab, of pappardelle met Zeeuwse mosselen en´nduja in plaats van met vongole.

Het is tijd om onszelf weer eens te verrassen in de Italiaanse keuken.