Loading...

De vrouwen van Kiward 2 - Het lied van de wolken

Sarah Lark

  • Bindwijze: E-book
  • Taal: nl
  • Categorie: Literatuur & Romans
  • ISBN: 9789026156366
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:E-book
Oorspronkelijke releasedatum:20 januari 2021
Ebook Formaat:Adobe ePub
Illustraties:Nee
Betrokkenen
Hoofdauteur:Sarah Lark
Tweede Auteur:N.v.t.
Tweede Auteur:N.v.t.
Vertaling
Eerste Vertaler:Jolanda te Lindert
Tweede Vertaler:Johanna Te Lindert
Originele titel:Das lied der Maori
Lees mogelijkheden
Lees dit ebook op:Android (smartphone en tablet) , Kobo e-reader , Desktop (Mac en Windows) , iOS (smartphone en tablet) , Windows (smartphone en tablet)
Overige kenmerken
Editie:1
Studieboek:Nee
eWaste:Nee
Overige kenmerken
Editie:1
Studieboek:Nee
eWaste:Nee

Samenvatting

In dit tweede, los te lezen, boek over de vrouwen van Kiward reis je terug naar Nieuw-Zeeland aan het eind van de 19e eeuw, waar de band tussen Kura, Elaine en hun families onder druk komt te staan. Nieuw-Zeeland, 1893. Gwyneira en Helen, ooit samen overgekomen uit Londen, zijn al een leven lang beste vriendinnen. Helaas geldt dat niet voor hun kleindochters, Kura en Elaine.
Kura is niet geïnteresseerd in het familiebedrijf dat Gwyn runt en dat zij over moet nemen om de vrede met de Maori-bevolking te bewaren. Zij heeft haar oog laten vallen op een zangcarrière in Engeland – en op de knappe William, die Elaine het hof maakt.
Elaine heeft altijd het gevoel gehad onder te doen voor haar bruisende nichtje. Als William hun verloving verbreekt en met Kura trouwt, stort haar wereld in, en in haar wanhoop maakt ze keuzes die hun sporen trekken in beide families.
Zal de jarenlange vriendschap tussen de families dit overleven?

‘Het lied van de wolken’ is een meeslepend verhaal over familie en vriendschap, over het begaan van fouten en het maken van keuzes, en over de vrouwen van Kiward Station die hun plek in de wereld zoeken. Het verhaal van Kura, Elaine en hun families begint in ‘Het land van belofte’ en gaat verder in ‘De roep van het land’.