Loading...

Inspirerend communiceren en authentiek leiding nemen

Riet Indigne

  • Bindwijze: Paperback
  • Taal: nl
  • Categorie: Mens & Maatschappij
  • ISBN: 9789464209211
Werken aan veerkracht en innerlijke rust
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Paperback
Oorspronkelijke releasedatum:04 maart 2021
Aantal pagina's:159
Kaarten inbegrepen:Nee
Illustraties:Met illustraties in kleur
Betrokkenen
Hoofdauteur:Riet Indigne
Hoofdauteur:Riet Indigne
Vertaling
Eerste Vertaler:n/a
Character
Personage:Geen personage
Overige kenmerken
Dyslexievriendelijk:Nee
Editie:1
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:160 mm
Product lengte:240 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:16 cm
Verpakking hoogte:120 mm
Verpakking lengte:24 cm
Verpakkingsgewicht:550 g
Overige kenmerken
Dyslexievriendelijk:Nee
Editie:1
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:160 mm
Product lengte:240 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:16 cm
Verpakking hoogte:120 mm
Verpakking lengte:24 cm
Verpakkingsgewicht:550 g

Samenvatting

VISIE

Riet Indigne is er rotsvast van overtuigd dat echte verandering begint bij jezelf. Mensen onderschatten vaak hun eigen kracht. Als je zelf verandert, verandert je omgeving mee.

Je zal een grotere impact hebben op de mensen rondom jou als jij innerlijke rust uitstraalt. Zo leg je de basis voor inspirerende communicatie en haal je het beste uit je omgeving naar boven, zowel in de privésfeer als op de werkvloer.

Haar focus ligt op authentiek leiderschap, wat betekent dat je in de eerste plaats leiderschap verwerft over jezelf, je gedrag, je emoties en je gedachten. Mensen horen en zien jou als je rustig en emotioneel in balans bent. Je bent in staat om verbindend en krachtig te communiceren en win-win situaties te creëren.

TRAINING, COACHING EN BOEK

Al twee decennia lang geeft psychotherapeute Riet Indigne trainingen rond onderwerpen zoals authentiek leiderschap, veerkracht, verbindende en motiverende communicatie, emotieregulatie en stress- en burn-out-preventie. Haar filosofie en kennis heeft ze neergeschreven in haar boek “Inspirerend Communiceren en Authentiek Leiding Nemen”, een tool vol concrete cases en praktische oefeningen om mee aan de slag te gaan. Mind/bodytechnieken, ademhalingsoefeningen en hartcoherentietechnieken, non-verbale communicatie, communicatiestijlen, kritiek ontmaskeren, feedback geven… Het boek stelt je in staat te ontdekken, maar ook jezelf te analyseren en je communicatie te optimaliseren in je persoonlijke én professionele omgeving.

Het is haar missie dat dit boek zijn weg vindt naar leidinggevenden en teams in de bedrijfswereld die kunnen helpen voorkomen dat stress en burn-outs de werkplek domineren. Jij als leidinggevende kan er voor zorgen dat iedere werknemer het beste van zichzelf geeft omdat jij het inspirerende voorbeeld bent. Want een inspirerende leider zorgt voor een sterk team.

Het boek “Inspirerend Communiceren en Authentiek Leiding Nemen” is een herwerking van de vorige editie “Mindful Assertief”.