Loading...

Beleggen in Aandelen voor Beginners & Dummies

Giovanni Rigters

  • Bindwijze: E-book
  • Taal: nl
  • Categorie: Persoonlijke ontwikkeling & Mindfulness
  • ISBN: 6610000281343
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:E-book
Oorspronkelijke releasedatum:27 december 2020
Ebook Formaat:Adobe ePub
Betrokkenen
Hoofdauteur:Giovanni Rigters
Hoofdauteur:Giovanni Rigters
Lees mogelijkheden
Lees dit ebook op:Android (smartphone en tablet) , Kobo e-reader , Desktop (Mac en Windows) , iOS (smartphone en tablet) , Windows (smartphone en tablet)
Overige kenmerken
Studieboek:Nee
Overige kenmerken
Studieboek:Nee

Samenvatting

U weet dat u moet investeren, omdat u uw hele leven niet kunt werken. U wilt niet de oude medewerker zijn die tussen jongeren werkt en zich te oud voelt. Het zal ook frustrerend en zeer deprimerend zijn als u zich niet financieel bewust bent van uw toekomst. De tijd lijkt sneller te gaan naarmate u ouder wordt en het is nooit te laat om te beginnen.

Maar aan de slag gaan kan een van uw problemen zijn. Er is te veel informatie beschikbaar en te veel oplichters proberen u te laten investeren in scam bedrijven. U heeft ook niet de tijd om alles zelf uit te zoeken, want het lijkt misschien te moeilijk en ingewikkeld.

Echter, als uw investering een deel van uw leven in handen krijgt, zal dat uw leven enorm verbeteren. U zult gemoedsrust hebben als u aan uw toekomst denkt en u zult ook het vertrouwen hebben om goede investeringsbeslissingen te nemen. U hebt ook de kennis om intelligent te praten met uw collega's en financiƫle adviseurs, zodat u gemakkelijk kunt zien wanneer iemand u verkeerde informatie geeft.

In dit boek begin ik met de basis, zoals wat aandelen zijn en hoe de beurs werkt. Ik maak dan de overgang naar hoe u geld kunt verdienen op de beurs, u een aantal aandelen te geven die u op uw watch list zou moeten hebben en een aantal van de leugens en fouten die u als belegger zult moeten verwerken.