Loading...

MotorTheorieboek 2022 met Online oefenen Motor Theorie-examen 2022 Motor Theorieboek Samenvattingen Examentraining Praktijk Begeleiding Verkeersborden

Motor Theorieboek 2022 & Leertheorie

  • Bindwijze: Boek & online toegang
  • Taal: nl
  • Categorie: Rechten
  • ISBN: 8720195503637
Geschikt voor 2023 | Motor Theorieboek | Set voor het Motor Theorie-examen | Nederland | Met Online Toegang |Geschikt voor 2023 |
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Boek & online toegang
Oorspronkelijke releasedatum:01 januari 2021
Aantal pagina's:480
Kaarten inbegrepen:Ja
Illustraties:Met illustraties in kleur
Betrokkenen
Hoofdauteur:Motor Theorieboek 2022 & Leertheorie
Hoofdauteur:Motor Theorieboek 2022 & Leertheorie
Vertaling
Eerste Vertaler:Motor theorieboek
Originele titel:Geschikt voor 2023 | Motor Theorieboek 2022 met Online | Motor Theorie-examen 2022 | Samenvattingen | Examentraining | Praktijk Begeleiding | Verkeersborden
Character
Personage:Geen personage
Lees mogelijkheden
Lees dit ebook op:Desktop (Mac en Windows)
Overige kenmerken
Editie:Motor Theorieboek 2022 met Online oefenen Motor Theorie-examen 2022 Motor Theorieboek2
Extra groot lettertype:Ja
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:172 mm
Verpakking hoogte:33 mm
Verpakking lengte:259 mm
Verpakkingsgewicht:892 g
Overige kenmerken
Editie:Motor Theorieboek 2022 met Online oefenen Motor Theorie-examen 2022 Motor Theorieboek2
Extra groot lettertype:Ja
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:172 mm
Verpakking hoogte:33 mm
Verpakking lengte:259 mm
Verpakkingsgewicht:892 g

Samenvatting

Motor Theorieboek 2022 met Gewoon Geslaagd Alles in een boek

Motor theorieboek 2022 is alleen geschikt voor de wetgeving van Nederland. Motor Theorieboek - Theorie Leren Motor – Theorieboek Rijbewijs A

Het nieuwste motor theorieboek dat is geschreven door de theorie professionals van Uitgeverij LeerTheorie. Dit is een ideaal motor theorieboek om de motor theorie te leren. Door de vele hoofdstukken is het een overzichtelijk boek. Het boek is geschreven volgens de meest recente CBR-richtlijnen. Gebruik dit motor theorieboek om je voor te bereiden voor het motor theorie-examen bij het CBR.

Het boek is verdeeld over dezelfde onderwerpen als bij het CBR. Geschreven in korte hoofdstukken zodat je de stof gemakkelijk tot je kan nemen. Op een goed tempo en op een heldere manier wordt de theorie aan je gepresenteerd. Elk hoofdstuk eindigt met theorie vragen die je assisteren bij het leren van de motor theoriestof. De antwoorden van deze motor theorie vragen vind je achterin het boek. Het boek eindigt met een beknopt en doeltreffend overzicht van de verkeersborden die je tijdens het lezen van de theorie er altijd bij kan houden als naslagwerk.

Gewoon Geslaagd Slagen Boek

LeerTheorie heeft hard gewerkt aan de nieuwste bijlage van het jaar. Dit naslagwerk heeft alles wat je nodig hebt om klaar te zijn voor de theorie en de praktijk.

Met dit boek willen wij jou zo goed mogelijk voorbereiden op het theorie- en het praktijkexamen. Dit boek bestaat uit drie delen waarin je alle noodzakelijke informatie vindt over zowel het theorie-examen als het praktijkexamen voor de motor. In het eerste deel van dit boek behandelen we aan de hand van de 25 onderwerpen waarin het CBR de examenstof heeft ingedeeld wat voor vragen je kunt verwachten op het theorie-examen.

Per onderdeel geven we een voorbeeldvraag zodat je alvast kunt wennen aan de vraagstelling op het theorie-examen. Het tweede deel van dit boek geeft een beknopte samenvatting van de stof die aan bod komt op het theorie-examen. Bovendien vind je achterin dit boek een overzicht van alle verkeersborden die je moet kennen voor het theorie-examen.

In het derde deel van dit boek bereiden we je voor op het praktijkexamen met een grondige examentraining. Dit zodat jij zelfverzekerd jouw praktijkexamen kunt afleggen. Dit boek zorgt er dus voor dat jij altijd gewoon slaagt! Wij wensen jou veel succes met het theorie- én het praktijkexamen!

20 uur online Motor Rijbewijs A - Examen training:

Examentraining 20 uur Motorfiets Rijbewijs A. De code voor 20 uur internetexamentraining van LeerTheorie BV, de marktleider op het gebied van auto, motor, vaarbewijs en bromfiets rijbewijs boeken. Met deze examentraining weet je zeker dat je je goed voorbereidt op het motor theorie-examen. Oefen met realistische en actuele motor CBR-theorie-examens (oefenexamens) in deze 20 uur online examentraining. De tijd loopt alleen wanneer je bent ingelogd! Binnen 20 uur ben jij klaar voor het motor theorie-examen!

Specificaties

  • Toegang tot 20 uur online examentraining met 20 realistische en actuele CBR-theorie-examens.
  • Bij je online motor examentraining wordt je geholpen door je persoonlijke foutenbank en digitale coach. Zo kun je heel efficiënt werken aan je zwakke plekken.
  • Deze 20 uur motor examentraining is de ideale voorbereiding op je CBR-theorie-examen.