Loading...

CreaChick Schetsboek - Bruin

Creachick

  • Categorie: Hobby & Creatief
  • ISBN: 9789045326337
Afmetingen & Maten
Verpakkingsgewicht:439 g
Productinformatie
Aantal pagina's:108
Kleur:Bruin
Productinformatie
Merk:Creachick
Overige kenmerken
Doelgroep:Volwassenen
Product breedte:15.1 cm
Product hoogte:2.4 cm
Product lengte:21.3 cm
Verpakking breedte:148 mm
Verpakking hoogte:21 mm
Verpakking lengte:213 mm
Overige kenmerken
Doelgroep:Volwassenen
Product breedte:15.1 cm
Product hoogte:2.4 cm
Product lengte:21.3 cm
Verpakking breedte:148 mm
Verpakking hoogte:21 mm
Verpakking lengte:213 mm

Samenvatting

Krijg je ook kriebels in je vingers als je al dat moois ziet wat CreaChick tekent? Gaan jouw handen jeuken als je ziet hoe. makkelijk zij mooie tekeningen maakt en wil je het liefst meteen zelf aan de slag? Dat is hier nu het CreaChick Schetsboek voor jou! Het schetsboek bevat kwalitatief papier waarop je met veel verschillende media kunt werken: met fineliners, potlood, stiften en zelfs met aquarelverf en alcoholmarkers. En heb je inspiratie nodig? Kijk dan een van haar vele video's op YouTube of in het inspiratieboekje dat CreaChick speciaal voor jou heeft gemaakt! Je krijgt meteen zin om zelf aan de slag te gaan in dit prachtige schetsboek.

Het schetsboek heeft 180 grams kwaliteitspapier. Hierdoor kun je er met allerlei verschillende materialen in schetsen. Achterin het boek vindt je een apart opbergvakje om losse items als ideeën of schetsjes te bewaren. Daarnaast vind je ook een penloop aan de zijkant van het boek. Hierdoor heb je ook onderweg altijd een pen of potlood bij je. Door middel van het sluitelastiek heb je veel minder kans dat de pagina's in het boek kreukelen of scheuren.

Maris van Modem is een Nederlandse artiest en op internet bekend als CreaChick. Ze houdt zich vooral bezig met het maken van creatieve video’s voor YouTube en probeert hierbij elke keer weer iets nieuws uit. Van grappige creatieve challenges tot een serieuze make-over in huis, van tekenen tot schilderen. Maar wat ze ook doet, één ding is altijd hetzelfde: Elke video geeft je plezier, of je zelf nou creatief bent of niet. Want in al deze video’s neemt ze jullie, op een vrolijke manier, graag mee in haar hele creatieve proces. In 2019 is CreaChick een samenwerking aangegaan met Mus Creatief en hebben ze besloten om ook samen creatieve producten te gaan ontwikkelen. Van journals tot stickers, van stempels tot puzzels. Alles ontworpen door CreaChick zelf.