Loading...

Het geheim van de Mossad

Shabtai Shavit

  • Bindwijze: E-book
  • Taal: nl
  • Categorie: Geschiedenis
  • ISBN: 9789401614535
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:E-book
Oorspronkelijke releasedatum:08 december 2020
Aantal pagina's:389
Ebook Formaat:Adobe ePub
Illustraties:Nee
Betrokkenen
Hoofdauteur:Shabtai Shavit
Hoofdauteur:Shabtai Shavit
Vertaling
Eerste Vertaler:Piet Dal
Lees mogelijkheden
Lees dit ebook op:Android (smartphone en tablet) , Kobo e-reader , Desktop (Mac en Windows) , iOS (smartphone en tablet) , Windows (smartphone en tablet)
Overige kenmerken
Editie:1
Studieboek:Nee
Overige kenmerken
Editie:1
Studieboek:Nee

Samenvatting

In Het geheim van de Mossad schetst Shabtai Shavit een ontluisterend beeld van de wereld van spionage en contraspionage aan de hand van zijn ervaringen als hoofd van de geheime dienst van Israël.

In Het geheim van de Mossad biedt Shabtai Shavit, jarenlang de directeur van de Mossad, een intrigerende en unieke blik achter de schermen bij een van de beste geheime diensten ter wereld. Hij schetst een gedetailleerd en ontluisterend beeld van de wereld van spionage en contraspionage, maar ook van de complexiteit van internationale diplomatie. Het beveiligen van Israël gaat immers over veel meer dan veiligheid alleen: ook machtsverhoudingen in het Midden-Oosten en de bijbehorende spanningen spelen een rol. Het gaat over vrede, oorlog en terreur.

Van het vredesverdrag met Jordanië tot de moord op premier Yitzhak Rabin: Shavit was overal bij. Het geheim van de Mossad is daarmee een gezaghebbend boek over de beste en krachtigste geheime dienst ter wereld. Voor lezers van De Kooi.

‘Ook al is er flink wat tijd verstreken sinds Shavit aan het hoofd stond van de Mossad, zijn ervaringen en inzicht zijn nog steeds ongeëvenaard.’ – The Jerusalem Post