Loading...

Spice Wise Green

Michel Hanssen

  • Bindwijze: Hardcover
  • Taal: nl
  • Categorie: Kookboeken
  • ISBN: 9789082315226
Smaakvolle groenten met kruiden en specerijenmixen zonder zout
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Hardcover
Oorspronkelijke releasedatum:01 februari 2021
Aantal pagina's:208
Illustraties:Met illustraties
Betrokkenen
Hoofdauteur:Michel Hanssen
Hoofdillustrator:Bart Nijs
Hoofdillustrator:Bart Nijs
Overige kenmerken
Editie:1
Product breedte:207 mm
Product hoogte:23 mm
Product lengte:257 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:207 mm
Verpakking hoogte:23 mm
Verpakking lengte:257 mm
Verpakkingsgewicht:945 g
Overige kenmerken
Editie:1
Product breedte:207 mm
Product hoogte:23 mm
Product lengte:257 mm
Studieboek:Nee
Verpakking breedte:207 mm
Verpakking hoogte:23 mm
Verpakking lengte:257 mm
Verpakkingsgewicht:945 g

Samenvatting

Spice Wise Green, dat is koken met het mooiste van planten: groenten, kruiden en specerijen. De natuurlijke rijkdom aan smaken is zo groot, dat je geen zout hoeft toe te voegen. Kiezen tussen lekker óf gezond, dat hoeft dus niet meer. SVH Meesterkok Michel Hanssen laat in zijn nieuwste Spice Wise boek zien hoe je groentesmaken op natuurlijke wijze kunt versterken met specerijen. Ontdek hoe je zelf de beste kruidenmixen maakt en geef een spicy oppepper aan vegetarische curry’s, pasta’s, stoofschotels of een complete Indische rijsttafel. Ook voor bijgerechten, sauzen en chutneys vind je volop inspiratie. De groentekeuken van Spice Wise Green laat je kennismaken met geurige specerijen en kookstijlen van over de hele wereld, én met de lekkerste seizoensgroenten van vlak om de hoek. Pure smaken, die je goed doen. “Met de spices van Hanssen proef je juist meer dan met zout. Je smaak wordt er rijker van.” Felix Wilbrink, culinair journalist De Telegraaf “De juiste en smakelijke toepassing van kruiden(mixen) helpt patiënten enorm bij het volgen van de zoutbeperking. De boeken Spice Wise en Spice Wise Too van Michel Hanssen zijn velen behulpzaam geweest. Ik kijk uit naar Spice Wise Green als verdere aanvulling.” Dick Basart, cardioloog “Specerijenspecialist Michel Hanssen legt uit hoe je al die specerijen met elkaar kunt combineren tot een rijke smaak waarin je het zout niet (of niet zo erg) mist.” Dagblad Trouw over Spice Wise